muartay Selam 🤗 36 ya girmek üzereyim, içimden bi his oğlumun cok beklemeden geliceğini söylüyor. nişanınız ne zaman geldi? 35+5 teyim bu tarihlerde gelir mi acaba hazırlıklı olayım mı?
SerpilEsra muartay 17 nisan nisanim geldi suyum sizmaya basladi 23 nisan suyum bitti sezeryana alindim
Rasev muartay 25ekim suyumla birlikde nisanim geldi aksam 22de hemen acile gitdim 01:21de kizima kovusdum sezeryanla
muartay Naz60 canım doğum baslamadan önce pembe yada kahverengi akıntı internetten arastırırsan daha iyi öğrenirsin ☺️
muartay SerpilEsra yaaa 🥰 hayırlı ugurlu olsun ❤️🙏🏼 Demek nisandan sonra 1 hafta kadar ortalama vakit var doguma
SerpilEsra muartay doktorum 10 gun icinde dogumun olur demisti bana kimisi nisandan bikac saat sonra baslarken bazilarida gunler sonra basliyabiliyormus
balinannesi20 muartay 35+5 te doğum yaptım 34.haftamda kontrole gittiğimde sarımsı akıntım vardı doktorum nişanın gelmiş dedi illa pembemsi olacak değil dedi eve geldim pembemsi leke geldi 1.5 hafta sonra da doğurdum suyum gelince mecburn 🤭
Nrk3 38+3 üm ve bu sabah hafif kanlı akıntı geldi, fakat bebek dönmediği için panik yapmıyorum, şu an bekleme modundayım, takipte olucam 😕