kalbiyolojikanne Adetimin 3.günü hormon tahlili oldum. SONUÇ _________________REFERANS FSH 4.34 _________2.5-10.02 LH 1.48 _________ 1.90-12.5 Sonuçlarım bu şekilde. Doktorum sağolsun çok ilgisizdi. Lh düşük bu ne demek ve ben bu değeri nasıl yükseltebilirim?
kalbiyolojikanne Lütfen bilenler anlayanlar bi bakabilirmisiniz? Bitkisel kürlerle düzenlemek istiyorum. Önerilerinize ihtiyacım var
kalbiyolojikanne O kadar hamile bayan var kızlar lütfen bi bakın kimse yazmayınca konu gidiyor kimse görmüyor. Hiç bi yerde bulamıyorum bu nedir 😣
Deletedmom0041 kalbiyolojikanne Lh yumurtlamayı uyaran hormon. Düşük seviyede salgılanması yumurtlamayı engeller diye biliyorum.
kalbiyolojikanne Deletedmom0041 o zaman bebekte olmaz bu durumda boşuna mı çabalıyorum ben yani şimdi 2.5yıldır 🙄
Deletedmom0041 kalbiyolojikanne Hipofiz bezinden salgilaniyor rahat ol bence stres yapmaman lazım. Doktor kötü bir şey söylemediyse çok da düşük değildir. Yine de başka bir doktorla daha görüş için rahat etsin. Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda sana da nasip olur annelik 😊
kalbiyolojikanne Deletedmom0041 inşallah teşekkür ederim. Evlat edinmek içinde başvurdum olsada olmasada bir meleğe annelik yapmak istiyorum sıram 25az kaldı ama sabırsızlanıyorum artık her yolu deniyorum.
Merve6475 kalbiyolojikanne 2.5 yıldır deniyom diyosun canım neden hemen evlat icin başvurdun ki bende 2.5 yıllık evliyim nasipse temmuzda tüp bebek yaptırıcam
kalbiyolojikanne Merve6475 Ben kendimin olsada olmasada evlat edinmek istiyorum canım evlenmeden önce eşimle düşüncemiz buydu çocuğum olsa dahi evlat edinmek istiyorum hiç bir çocuk anne sevgisinden mahrum kalmamalı bence