Mia01 Kızlar oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye başlıcam ama hangi deterjan iyi olur bilmiyorum bebekler için hassas alerjiksiz olanlar neler 😄😄
Dyglila SeymaAta35 nerden ve ne kadara aldınız acaba marketten mi internetten mi? Şimdi trendyolda bulabildim 39.90tl diyor mesela.
Yeniannepinar SeymaAta35 bende şiveni aldım ama hoc koku yok sağlıklı olan o tabi ama insan biraz mis olsun istiyor 😊
Mia01 Dalin ve uni baby nin sivi deterjanları dalan toz deterjan falan gördüm ama hangisi daha iyidir bilmiyorum
SeymaAta35 Dyglila evet normal fiyatı 40 lira ben trendyol indirimini takip edip aldım toplu tanesini 20 liraya 😬
Sevim07 Mia01 instada @muhendisinoglu takip et deyerjna hakkımda bilgilendirme yapıyor kimyasal olmayanlar.
SeymaAta35 Yeniannepinar eğer koku da istiyorsan yine bebeklere özel olan yumuşatıcılardan kullanabilirsin canım ben çok dert etmedim dediğin gibi öenceliğimiz onların narin tenleri 🥰
SeymaAta35 Dyglila kal Canım sürekli takip et ve bence toplu al sende deterjan sonuçta bozulma mozulma olmaz sürekli indirimde kovalamazsın 😅😘😘
Dyglila SeymaAta35 eğer yakalarsam alırım😊. Ama yorumlara baktımta kimisi kokusu kötü diyor kimisi leke çıkarmıyor diyor.
SeymaAta35 Dyglila kokusu yok ki 😅 leke konusunda henüz lekeli bişey yıkamadığım için bende bişey diyemeyeceğim canım 🤷♀️