Marayyy canım bak beni yanlış anlamanı istemem bende zor hamile kaldım 3 gebelik kaybımdan sonra o kadar kafama taktım ki psikolojik kendimi o kadar yıprattım ki en son dedim ki ben anne olamayacam 1 sene boyunca her ay defalarca idrar tahlili yaptım yok yok yok en son pes ettim rabbim demekki nasip etmedi bunada şükür dedim ve tamamen kafamdan atmaya çalıştım kendimi başka uğraşlar buldum kafamı dağıttım ve iki ay sonra tesadüfünde tesadüfü diyeyim evde bir tane gebelik testi kalmış ne zamandan kaldı nasıl kaldı fark etmedim bilmiyorum yapayım dedim adetime de 3 gün vardı damlatmamla çıkması bir oldu şok oldum oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım ve şimdi 36+3 haftalığız şükür demem o ki sen kendini psikolojik çok yıpratıyorsun canım kafana çok takıyorsun akışına bırakmaya çalış hayırlısını dile ne kadar çok istersen birşey o kadar olmuyor akışına bırakmak en iyisi sana ne kadar takma desekte elinde olmayan birşey herşeyi içinde yaşarsın ama yapma kafanı dağıt ve düşünme bak o zaman herşey daha güzel olacak inşallahhhh 🙏🏻🤲🏻 Uzun oldu hakkını helal et canım