Selviliker korkma canım öncelik le korkma sanırım bi cocugun var oyüzden sürekli yatamıyorsn benim ilk cocuk olucak arkamda dolanan olmadıgı icin yatabildm 20. Haftada kanama ile hastaneye gittm sancıların var rahim kısalmıs 1 hafta icinde dogumun gercklesr cocugunuda kaybedersin dediler cok üzüldüm cok agladım ne yapacıgımı bilemedm gitmedik hastane kalmadı özelde 2 gün yattm sonra tekrardan agrılarm basladı sonunda arastrma hastanesine gittm ve rahim boyu 14mm e düstüğünü söyledi ler yatıs verdiler yattm 10 gün yattm hic hastaneden cıkmadım sürekli serum ilac vs. Bi uzadı rahim bi kısaldı ama hastaneden cıktıgımdada evde yattm tek basıma kimsem yoktu gerekirse esim gelene kadar yemek yemiyodum bekliyodum onu böyle yapa yapa en kücük biseyde kanamada agrıda sürekli yattm cıktım hastaneye suan evdeym bebegm asagada benimde bu arada 24 te ciger gelistirici vuruldu suan 33+2 olduk korka korka bugünlere geldm bugünler gectiği icin sükrediyorum suan dogsa bile üzülmeyecegm cünkü 20.haftada dogmadı bu benim icin büyük bir lütuf 13 hafta dayandı sende yatabildgn kadar yat eger yatamıyosan Allaha emanet korkma cok. Erken bi hafta degil haftan🙏