Naiba Merhaba kızlar, 8 haftalık hamileyim, bir doktora gittim ama memnun kalmadım kendisinden. Antalyadaki hamile annelerden en iyi doktor tavsiyeleri bekliyorum. :) Şimdiden teşekkürlerr.
Svdbkn Naiba Halil ılgın.. Uncalı meydan tıp hastanesinde ben ona gidiyorum iyi ve ilgili Bi doktor..
teslimeserkan Naiba mustafa torgaç özel muayenesi var yüzüncü yılda ilgili bir doktor 😊 benim doktorum tavsiye ederim😊
Berfe Naiba medikal park mine Erdoğan Yılmaz çok iyi memorialda Timur uğurlu yine memorialda melek büyükkınacı
teslimeserkan Naiba 200 lira muayne ücreti var 1 muayne 1 kontrol şeklinde testlerini sağlık ocağında ve hastanelerde yaptırabiliyorsun kuzum 15 hastane ile anlaşması var birde 7/24 ulaşabiliyorsun kendisine 😊
Svdbkn Naiba bayanı da çok tavsiye etmişlerdi aslında. Ama ben uzaktan gördüğümde bile pek sevmemiştim o bayanı 🤷♀️
Naiba Svdbkn ya soru sorman gerekiyor sürekli, bilmiyorum nasıl sorayım dimi? Ultrasonda şükür keseyi ve bebeğimi gördük ama şu kadar büyümüş şu kadar haftalıksın falan yok yani, hemen gideyim bari psikolojisine soktu beni.
1Tecrubesizannee ANTALYA merkezde medstar topçular hastanesi müjde şekeroğlu kessinlikle öneriyorum 👍
BiDunyaMutluluk Kepez devlet hastanesi Zeynep İnci var canım ya da Mustafa sağlam. Medical park derya hanım var 😊