Melikebolat Kizlar son regl tarihime gore 20 haftalik hamileyim ama ultrasona gore 21 haftalik her gitmeme hep 1 hafta onde söylüyor sizce hangisini baza almaliyim soran oldugu zamn son regl tarihime gore soyluyorum hep.
Mom72626 Melikebolat canım ben de az önce geldim doktordan normalde 21+6 ama bebek önce gidiyormuş 22+4 çıktı doktor normal dedi. Bende hangisini baz alacağımı sormayı unuttum 🤭🤔
Slnrhz Melikebolat bnm bi bebek iki hafta biri bi hafta önde idi 12. Haftaya kadarda hep bir hafta gerilerdi ama Bn hep adetimi baz aldm
Birkalpdaha Melikebolat canım kız kardeşim 3 hafta önden gidiyordu, sat a göre 3 hafta erken dogum yaptı bence ultrasonu dikkate almalısın gelişimi önden gidiyor demek ki😇
Deletedmom133 Melikebolat benim de öyle nerdeyse 3 gün iki gün 1 hafta öne atıyor ama sana tahmini doğum tarihi söyledi mi
yigitmom_ Melikebolat canim adete gore 9+5 ama ultrasona gore 10+5 Doktor ultrasonu bebegin gelisimi baz alacaksiniz dedi
Slnrhz yigitmom_ canım Bn Dr a sordum bebeğimin geride olmasının sebebi nedir diye cihazın kalitesinden bile farkeder dedi aynı gün özelde ki ölçümler farklı çıktı ordakine de sordum oda Dr ölçümü cihaz kalitesi farkettirir dedi bnde hep adeti baz aldım
derinmilatuncay Ultrason tamamen cihazla alakalı durum yani ultrason cihazına manuel olarak değerler girilmiş normal değerler örneğin ultrasonu üreten firma dünyada kabul görmüş değerleri ultrasona yükler mesela 20 haftalık bebeğin boyu 16 cm olacak ultrason bunu ölçer ve ortalama değer verir.asıl tarih son adet tarhinizdir.ultrasonda eksik fazla çıkması tıbbi bir durum
Elininanasi Melikebolat bende 23+2 hamileyim.canim.. Ultrasionda bebek 26+6 cikiyo🤭Doktor ultrasioma gore goturucem dedi