ftmplnya Bende gogus hassasıyetı var 1 hafta onceye kadar kasık agrısı ve krampvardo beyaz katı akıntım vardı ve suanda şeffaf su gibi akıntım var adetıme 2 gun var test yapsam mo beklesem mi bu ay klomen hapı kullandım 🙄
Rbs111 ftmplnya benim belirtilerim idrarda çok minik beyaz tortu gördüm kuzum. Göğüs ağrım başladı adete 8 gün kala ve beyaz kremsi akıntı
Neslihancoskun ftmplnya canım bende ilk göğüs ucu ağrısıyla başladı kasık ağrıları oldu hatta son 3 günüm varken bildiğin adet sancısı çektim olmadı kesin dedim o ara şeffaf akıntım vardı inşallah seninde olmuştur bende klomenle hamile kaldım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊
kamileguveloztrk ftmplnya benim adet günüm iki gün geçtikten sonra bulantı kusma oldu yatınca midemde yanmalar oldu göğüslerim hassaslaşmıştı 3 .gün gecikmeden sonra test yaptım ikinci çizgi hafif çıktı öyle öğrendim
ftmplnya Rbs111 bendede bundan 10 gun onceye kadar beyaz akıntı vardı yumurtlamadan sonra oldu sımdı ise seffaf akıntı var su gibi adet gordum sandım sabah ve gogus agrılarım var 🙄
Bellacaio Rbs111 canım benimde bgn süt gibi akıntım oldu sıvı baya. Ama dün bakmıştım gebelik yok. Bugün 1 gün gecikmem var. Heveslensem mi bilemiyorum 🤷🏻♀️ Ne dersin?
ftmplnya Neslihancoskun suanda benım hıc kasık agrım yok su gıbı akıntım var sadece ınsallah bende hamıle kalırım :( klomenın etkısını gorurum ınsallah bu yerlesme kanaması dıyorlar sende de oldumu
Neslihancoskun ftmplnya yok hayır bende hiç kanama olmadı ama olabiliyormuş yoğun bi kanama olmadığı sürece sıkıntı değil diye biliyorum
ftmplnya Ay benım adet takvımıne baktım normaldr bugun adet olmam gerekıyormus ayın 1 olmusum :) 3 sanıyordum ben ama hala bırsey yok
ftmplnya Aygnrbasak olmadı sımdı test yaptım negatıf cıktı :( ama hala adet gormedım klomende işe yaramadı demekki
ftmplnya Aygnrbasak bende akıntıda yok su gibi bırsey gelıyot gogus ve bel agrım var doktoru aradım kan testı yap bana sonucları ver dedı calıstıgım ıcın gıdp yaptıramıyorum
ftmplnya kamileguveloztrk negatıf cıktı bende 6 gun oncesınden bellı eden testen yaptım ama yok :( son umut geç döllenme olabılırmı dıyorum ama bakalım .. negatıf cıkınca cok uzuluyorum kafama takıyorum hemen
Muhammedemin Canım bende klomen folidoce kullandım adetime 3 gün wrdi göğüs uclrm felaket agryordu dokunamyordum smdi agrimiyor cok halsizim 5 günüm geçikti test yptm çıkmadı şuanda 7 günüm geckyor bnde test yaparsm gene ckmazsa uzulrm dyorm 10 günüm tam geçsin kan testi vercem ins wrdir bndede Rabbim herkze bizlerede hayirlisi ise nasip etsn ins
ftmplnya Sarem yok sanırım bende ya :( gecen ayın 1inde adet olmusum bugun ayın 2si test negatıf :( doktor kan testı yap dıyor Klomen kullandıgımda doktor yumurtan catlamıs ıkısıde demıstı tutmadı sanırım :( ama beyaz akıntı kasık agrım kramplar vok olmustu
Sarem ftmplnya valla kuzum bende hamile kaldıgım ay adet olcam sanıyodum bildiğin adet agrım vardı yani