Essa Dnztnkr hastane degil de sislide kendi muayenesi var. Fiyati 700-750 civari olmasi lazim.internette bilgileri var bence bir bakin ve arayin muanesini.
Essa Dnztnkr recep has'a git.kendisi birdaha baksin ayrintiliya zaten kendisi anormal hamileliklerle ilgileniyor. O ne derse ona gore bir yol cizebilirsin
MuratZeynepDiner Dnztnkr odasına gidin durumu anlatın hemen randevü verir cok iyi bir doktor riskli genelik ana bilim baskanı ben cok memlun kaldım cok rahatlattı tavsiye ederim
DonatAysegul Dnztnkr Can'ımızı sıkmayalım Can'ım bebeklerimizde bizim yaşadığımız stresi hissediyorlar onları üzmeyelim kulaklarımızı tıkayalım kötü şeylere karşı rabbşm bebeklerimizi bize bağışlasın 🙏🏻
Topikannesi Nur1234 19,90 h&m HOME girerseniz çok tatlı ben iki tane aldım ileride farklı bir şekilde de kullanabilirsiniz
Topikannesi Nur1234 Nur1234 özür dilerim canım yanlışlıkla yazdım 3000 civarında anneden kan alıyorlar çocuğun kanını ayrıştırıp dna sına bakıyorlar %99 doğru sonuç veriyor. Amniyosentez gibi düşğk riski olmuyoe
Nur1234 Topikannesi sağol canım da peki bu özel mı yoksa normal devlet hastanesinde olunmuyor mu? Bu test ti bebeği sağlıklıysa yaptırmak zorunlu mu
MuratZeynepDiner Dnztnkr alırsın Allahın izniyle okumusundur belki ama birçok arastırmada böbrek genişlemesiyle down sendrmu arasında ilişki bulanamadı dıo benm arkadasmın oğlundada vardı hiç doktora bile gitmedi doğdu tosun gibi maşallah içini rahat tut bol bol dua et duanın değiştiremeceği hiçbirşey yok☺
Topikannesi Nur1234 özel devlet hastanelerinde olmuyor genellikle ikili testte şüphe çıkan aklında ki soru işaretlerinden kurtulmak için yapıyor .çünkü amniyosentezde bebeği kaybetme olasılığı var
SeNeM Dnztnkr ben yaptırdım. 11. Hafta da.. sadece kan alınıp bütn genetiğine bakılıyor. Varsa bi hastalığı ya da başka bi sorunu herşey çıkıyor ve sonuç %99 doğru oluyor.
MuratZeynepDiner ZuhalDurmus evet çapaya girmiştim ordaki doktor banu hanım için hocaların hocası demişti bende cok memlun kaldım☺atıl beyide cok duydum alanında çok iyiler
BaharYlmaz Dnztnkr ben tekirdağdayım çorluda vatan hastanesine bir gün geliyor çok ünlü bir doktor Emre Erdoğdu alle sağlık Acıbadem Ataşehir sanırım 450 tl ye baktı problem edilecek birşey değil dedi çok iyi 👍
gigi BaharYlmaz canım bende ona genel muayene gideceğim lekenmelerim başladı 7. Haftadayız dr nasıl iyi mi
Hlyfrz [bilinmeyen] 3 cesit down oldugunu 2 tanesine dair bi burgu gormedigini birisi icinde kendini ultrasonda gostermeyen bir hastalik oldugunu soyledi 4lutarama yapti haftaya arayacak beni insallah 4lu taramam temiz cikar😞
MuratZeynepDiner Hlyfrz şüphe görmeden neden böyle bir test istedi ki sizden riskli birşeyler mi vardı bazı doktorlar kafa karıstıryor Allah büyük bunuda ilk defa duydum