Askkokuluyavrum Selam12 doktoruna görün canim kimyasal olabilir belki kese de görünmedi diyorsun bence git baktır ona göre iğne ilac verirler çok geçmişler olsun
Selam12 Askkokuluyavrum doktora gittim dönüyorum şuan keseyi gördük çok şükür lekelenme için progestan verdi dinlen dedi
Askkokuluyavrum Selam12 çok şükür canimmm yataktan kalkma şakın yat dinlen güzelce hic birşey senden ve bebeğinden önemli değil Hayırlısıyla kucağına Alman dileği ile ☺️☺️♥️♥️
Selam12 Saratln bu leke yerleşmeden olabilir mi sence Canım çünkü dün kese felan yoktu hiç bugün leke ve kese var ayrıyetten birde o hapı şimdi alsam yarın sabah tekrar alsam olur mu sence
Saratln Selam12 canım valla neyden olabilir bilmiyorum benimkide 10.haftadaydı neden olduğunu bilemedik ama olabilir burda çok okudum
Saratln Selam12 10.haftada iki kutu verdi bir ay kullandım. Kesildiği halde önlem için bi kutu daha verdi..
Selam12 Askkokuluyavrum amin Canım Allah her isteyene versin inşallah bol dinleniyorum şuan bol su iç dedi doktor
Julej Selam12 Benim de öyle olmuştu çok az ama bir daha gelmedi doktor progestan at vajinadan dedi ama yerleşme lekelenmesiydi sanırım
Selam12 Julej babada öyle geliyor çünkü kese yokken leke yoktu bugün meşede leke geldi tedirgin oldum doktora gittim kese var dedi