Sinembuse Ay kızlar şaka maka cok az kaldı sizde durumlar nasıl hazırlıklar nasil çantanız hazırmi doktorunuz doğumla alakalı bilgi verdimi?
ceco Sinembuse bende 33+4 üm 😄😃😊 çantam hazır değil herşey hazır ama yerleştirme kaldı makat pozisyonunda umarım döner Dönmezse bayram da sezeryan olacağım 6 7 Haziran gibi çok duracak gibi de değil dedi Mayıs sonu gelebilir dedi
ayten2512 28. haftada başlayan erken doğum riskiyle 34e kadar geldik çok şükür 🤲🏻Çantamızı yarın hazırlıycam inşallah 😂 Cuma günü kontrolüm var bakalım ne olcak ☺️
Sinembuse ayten2512 hep öyle canim bende 28 haftada ciğer geliştirici vurulmustum cok şükür 34 u gördüm 😊 ama şimdide dış ağrılarım cok başladı doğuma kadar naparım bilmiyorum .
ayten2512 Allah yardımcımız olsun canım 🤲🏻 Benim kanamam ve kasılmam vardı sana neden erken doğum teşhisi konuldu
Sinembuse ayten2512 plesanta previa vardi canim 19 haftalıkken kanamam oldu zaten o günden sonra hep temkinli olduk ister istemez .
Linaelf Haftaya dr gidicez çanta filan hazır değil daha çok rahat gebelik geçirdim şükür şimdi biraz ağırlaştım gibi ama normal bi an önce doğsun seveyim istiyorum 😂