Dorukunannesi95 aynen bende de ayni canim, dogumdan sonra yurt disinda olcazve yanimizda kimse olmayacak 😊 yani sayi olarak mesela zıbın alacaksan en az 15-20 tane al ve dedigim gibi 0-3 ay olanlari bi kac tane alman yeterli 😊 hastane çıkışı al dediler bana mesela ama onlarda minicik yani bebek onlarida 15-20 gunden sonra giyinemez o yuzden hastane çıkışını 2 -3 tane bile alsan yeterli. Birde patikli takımları cok alma kesinlikle onlarda belli bi gunden sonra olmuyo, patiksiz alirsan 6 ayina kadar kullanirsin. Habire alisverise cikmak zorunda kalmazsin 😊 ayni markadan hepsini birden almak yerine azar azar almalisin. Çünkü bazı markalar yikaninca renkleri kumaslari birbirine giriyormuş. Buda aklinda bulunsun canim. Aldiklarimi parca parca alip yıkayıp denedim, bazilarinin renkleri karman corman oldu 😂 o yüzden bu marka deyip ondan bir sürü alma, bazı guvenilir markalarda da bu tqrz sorunlar çıkabiliyor 😊 ıslak mendil ve bebek bezi stogunu tavsiye etmiyorum, her bebeğin teni farklı. Baskasinin bebegine çok yarayan iyi gelen islak mendil veya bez senin bebegine iyi gelmeyebilir 🤗 pişik kremini ve losyonunuda ayni sekilde indirimde diye en büyük boyundan aldim ama sana tavsiyem böyle yapma onlarda da ters tepkime verebilir bebegin 😊