oslemyasar Aysedgrlikrkmz ben normalde karatasa gidiyorum ama bize 9 eylul yakın diye detayliyi orda yaptırdım prof.randevu aldım 122 tl 100 tl de detayliya verdim ama fakülte de detaylı ya 2 kere bakılıyor ki ben bu yüzden orda yaptırdım
Hilayse Aysedgrlikrkmz bu yıl içerisinde gittim 10 dakika sürdü yada sürmedi ama bebeğim poz verdi elime güzel fotoğrafları geldi diye memnun kaldım
Hilayse Aysedgrlikrkmz evet radyoloji uzmanı bakıyor bayağı inceledi detaylı ultrasondan memnun kaldım doktorumdan memnun olmadığım için hastanemi değiştirdim şuan oraya gitmiyorum Karataşa gidiyorum
Hilayse Aysedgrlikrkmz doktordan doktora değişiyor mesela Evrim hanım muayene ucreti 75 TL Mine hanım 85 TL Doğum ücretleri hastane net fiyat veriyor Normal doğum 3100 sezeryan 2900
Hande2204 Dun detayli ultrasonumu Ozel Hayat Hastanesinde yaptirdim fiyat olarak en uygun orayi buldum tinaztepe hastanesinde oluyordu kontrollerim ama 450 tl fiyat verdiler detayli ultrason icin ben hayat hastanesinde 250 tlyr yaptirdim radyolog bakiyor yaklasik 15 dakika surdu bircok renkli ultrason resmi verdiler yuzunu kapatmisti acana kadar bekledik bastan asagi organlari kontrol ediliyor beyin kalp odaciklari bobrekleri onlarinda ultrason resimleri veriliyor cikti olarak sonrasinda ben birde doktora randevu aldim aysegul hanima sonuclari gosterdim oda ayriyeten ultrasonla bakti hastaneden cok memnum kaldim odalari cok temiz ve fiyatlari cok uygun detayli ultrason icin heryer 350 ve uzeri fiyat veriyor aramadik yer birakmadim yinede en uygunu hayat hastanesiydi.Biraz uzun oldu ama bilgilendirmek istedimm insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz 👼💗😊😊
Feyzaselh Hande2204 hayat hastanesi için 250 tl çok çok fazla. Daha iyi yerler 250 TL’ye yapıyor. Keşke biraz daha araştırsaydınız. Hayat hastanesinin eski kalitesi kalmadı artık bide 250 tl İstemi’leri pesss 😂
Gebelikseruvenim35 Prof. Fuat akercan alsancakta tavsiye ederim fiyati 500 tl ama 40 dakika bakiyor butun organlari inceleyip size gosterip anlatiyor bizim bi gozunu gormek icin 3 kere ultrosona girdim gormem lazim dedi cok inceledi. Goruntuleri cd olarak veriyor
Mrv93 Bende özel çınarlı kadın doğuma gidiyorum ayrıntılıda orada olmuştu 200tl vermiştik gayette memnundum ilgili güler yüzlüydü doktorumuz herşeyi tek tek açıkladı göterdi hatta resim içinde baya uğraştı.. Kendi doktorumdanda çok memnunum fiyatlarda gayet makul aklında bulunsun derim
GuelGltkn Mrv93 hangi doktordan randevu aldiniz detayli icin benim de bu ay var ve nerde yaptirsam diye düsünüyorum suan izmirde yeniyim tandigimda yok
ddmzngn Mrv93 Merhaba, beni de Çınarlıya yönlendirdi doktorum ama 300 dedi, siz ne zaman yaptırdınız?
RumeysaAkd Aysedgrlikrkmz Çiğli araştırma hastanesi de yapıyor ben orda yaptırdım perinatoloji orkun bey
Mrv93 GuelGltkn radyoloji uzmanı bakmıştı doktorumuz yönendirmişti ama yinede arayıp randevu aldık yoğunluktan dolayı.. Sizde hast arayıp bilgi ve randevu alabilirsiniz
Nur95 GuelGltkn GuelGltkn benım bugun 12 hafta çarşamba gidecegm suanda net bırşey soylemeyeyım Ama sorarım ben ultrsn dahıl 250veriyorum son aylarda 15günde sıklıkşa gidiceğim zzaman ücret ilk ay ödediğimde bir ayı doldurmadan gıdersem tekrar ücret odemıyorum dıye bılıyorum ve doktorum cok ilgili internet ve instgramdan araştırın derim