Gnl0606 Kızlar benimde ilk kontrole gittiğimde 6+4 olması gerekiyorken 5+4 çıktı ultrasonda ve karından baktığında bebeği filan göremedi bebeği bırakın nokta gibi birşey bile göremedi boş gibi duruyor alttan bakalım mı dedi öncesinde kayıplarım olduğu için hemen kabul ettim alttan baktığında hem bebeği hem kalp atışlarını gördük çok şükür🤲Şu an 11 haftalık hamileyim sonrasında o bir haftalık arayı da bebek kapattı çok şükür şu an sağlıklı ilerliyor üzme kendini çok küçük olduğu içindir alttan muayene derse baktırın bence mutlaka çünkü sonrasında beklemek zulüm gibi oluyor😬
Esram12 Gebekdn bazen geç dollenmeden dolayı bebek geç olusuyo korkma daha küçük 8 haftaya kadar bekle
Gebekdn Kubra9595 canım çok şükür boş gebelik değilmiş rabbime şğkürler olsun kalp atışınıd duydum darısı isteyen dileyen herkese olsun inşallah 🙏
Kubra9595 Gebekdn ayyy cok sevindim allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin hic evham yapma korkutma kendini 😊
Gnl0606 Çok sevindim.. hayırlı olsun 😊 hiçbir zararını görmedim zarar ihtimali olsa zaten doktor bakmaz diye düşünüyorum canım.. gerekli görmedikçe zaten istemiyorlar
Bestemah1110 Gebekdn içini ferah tut ilk banada aynı şeyi söylediler kalp atışı yok dediler şuan 28 haftalık hamileyim
Nur91Asya Gebekdn Benimde kesem 6 haftada görünmüştü kalp atışlarını 8 haftada duyduk.. Inşallah Rabbim senide mujdelendirsin.