Gebekdn Arkadaşlar 6+5 günlük hamileyim kese var ama bebek yok bu normalmi 😔 İlk gebeliğim kimyasal dı 3 ay geçti rabbim bni tekrar müjdeledi ama cok kaygılıyım bunada bişey olurmu die. Doktorum bulantın varmı diye sordu bulantımda yok bu normalmi kızlar ya.s
Merveyarali Gebekdn 6haftalıkta kesede çok kücük de olsa bebek görünmesi gerekiyor diye biliyorum canim kalp atişini vajinal ultrasonla duyabilirdi belki doktor? ben de boş gebelik geçirdim 11haftalikta hala minik nokta kadardi hiç büyümemişti
Merveyarali Gebekdn bulantı her zaman bi belirti değil ki bende ilk gebeligimde sürekli bulaniyordu kusuyordum ama boş gebelik olduğunu öğrendik.
Habibee Gebekdn boş gebelik ozmn canim bende geçirdim 3 tane şimdi çok şükür saglikli gebelik geciriyorum
Deletedmom277 Gebekdn Canım böyle durumlarda bi iki hafta bekletiyorlar hemen belli olmayabiliyor çünkü güzel düşün.
Merveyarali Gebekdn evet boş gebelik olduğunu 3 doktora teyit ettirdikten sonra kürtaj oldum. Kürtaj zaten kolay bi operasyon sonrasinda biraz adet gibi kanama ve ağrı oluyor 3 4 gün o da geçiyor sonra. Bi de boş gebelikten sonra hormonlar düzene girince hemen hamile kalınıyor diye bir doktordan duydum kendim de yaşadim. 5 ay rahmin toparlanmasi amacli korunduk 5. ay doktor kan testinden hormonlar düzensiz hala dedi ilaç verdi vitamin verdi toplamda 5 tane ilac 10gün kullandim ve o ay sonunda hamile olduğumu öğrendim. Hic korunmadan ertesi aylarda hemen hamile kalanlar da olmuş. Duygusal olarak zor bir süreç olduğunu bildiğim için biraz uzun yazdim insallah boş değildir rabbim sağlikli bir gebelik olmasini nasip etsin🤲
Gebekdn Deletedmom277 inşallah iyi haberler alırım . Kötü düşünmek istemiyorum inşallah herşey yoluna girer.
Merve43 Gebekdn kese boyutu ne kadar? Genelde kese 17 18 mm olunca yolk sac ve bebek görünüyor. Daha küçükse kese görünmeyebilir. Vajinal bayılmayınca da görünmeyebilir. Kese 24mm olduğunda hala bebek yoksa boş gebelik teşhisi konuyor
Mervetepe Gebekdn benimde ilk gebeliğim boş gebelikti ama korkmayın kötü düsünmeyin daha cokk erken 9. Haftada gören var gec döllenme olabilir güzel düsünün inş sağlıklıdır ve sizinledir
Medusa Gebekdn moralini bozma hemen, 8 haftaya kadar görünmeyebiliyor bazen. Doktorlar her zaman en kötüsünü düşünürler. Herkes de hemen moralini bozmuş. Ben tüm hamileliğim boyunca sadece 9-12 haftaları arasında sabah iştahsızlığı şeklinde yaşadım onun dışında hiç bulantım olmadı. Şaşırdık hatta bi sorun mu var dedik ama her kadının fizyolojisi farklı sonuçta
Gebekdn Medusa Bilmiyorum çok kaygılıyım ama rabbime emant hayrlısıyla sğlıkla bekliyorum inşallah öylede olur cnm. Ddğin gibi iştahsızlık çok fazla hiç bişey yemk istemyrm.
sudamlasi Gebekdn merhaba,ben boş gebelik gecirdim,kürtaj oldum.3 ay sonra yeniden hamile kaldım 6+4 te bebek görülmedi 7+4 te yolk kesesi ile görüldü meğer saklanmış minigim🤭 Şimdi 5 aylık kucağımda uyuyor 😇İyi düşünün iyi olsun 🤗
alyavetuna Gebekdn kuzum kese kaç mm idi benimki 6 hafta gittiğimde kese 11 mm bebek görünmez daha dedi sonra 16 mm olunca.gittim yine.goremedi sonra.baska.doktora.gittim keseyi bebeği herşeyi gördüm. Ama.genelde kese 25 mm olunca rahat görünür diyorlar bebek icin
Gebekdn alyavetuna kesem seninkilerin ölçüsünde cnm doktorumda bekleylm ddi kötü düşünmeylim 8 haftaya kadar bekliceğiz ddi belki geç tutunmuş olabilir. Bide bnmki aşağı tutunmuş ondan olabilrmi acaba ?
Yaseminbilci alyavetuna benimde normalde 7+4 günlüktü diye hesaplıyorduk dün doktora gittik kalp atışı için keseye göre 6+4 günlük çıktı meğer geç döllenme olmuş haftaya tekrar randevu verdi mutlaka duymamız gerek kalp atışını yoksa vajinal ultrason gerekli olabilir bilgin olsun demişti kötü düşünmek istemiyorum ama bazen istemsizce ağlıyorum bende tek duam inş birdahaki haftaya kalp atışını duyarız😞🤲🏻 Şuan kese benimde 16 mm 😞
alyavetuna Gebekdn bende ilk göremiyorum dediğinde hemen buraya girip arkadaşlara danıştım sağ olsun herkes beni sakinleştirdi görünecek sabret dedi 6 hafta bitiyordu doktora.gittigimde gördük dr hamileliğin en riskli yani stres tir stres hamileligi çok zarar verir kafana.takma haftaya görürüz olmadı sonraki hafta görürüz demişti.
alyavetuna Gebekdn aşağı tutunmayı bilmiyorum kesinlikle anladığım bişey değil aşağı tutunması riski arttırır bol dinlen derler ağır iş yapma. Gerisi allaha emanet kuzum. Bende bir süre bebeği göremeyince.cok korktum için ferah olsun 😍
Esraenes Ben de ilk 6+1 de kalbini duydum ve gördüm alttan muayneyle ama. Doktor geç döllenme olmuş dedi çünkü adetimle tarihi uyusmuyodu bence de bekle belki seninkide geç dollenmedir Rabbim hayırlısını versin inşallah üzülme 🙏
Yaseminbilci Esraenes en son ne zaman gittiniz doktora tekrar benimkide şuan 6+4 günlük haftaya tekrar çağırdı doktorum geç döllenme olmuş benimde haftaya ultrsonla kalp atışını duyamazsak vajinal ultrasonla bakıcaz dedi vajinal bakılınca duyuluyormu ve ultrsonla karnındanda bakıldımı duyuldumu kalp atışı normal bir şekilde canım😞
Gebekdn Merveyarali amin canım inşallah boş değildir şimdi tekrar muayene olmaya gidicem inşallah hayrlı haberle dönerim
zorkadin53 Yaseminbilci cuma günü bende kalp atışı için gideceğim inanın sizi çok iyi anlıyorum nasıl bir korku stres insan düşünmek istemiyor ama elinde değil rabbim yardimcimiz olsun