Meleklerimmm Kizlar merhabalar 21 hafta ikizlerime hamileyim dun aksam asiri kasik agrisi nedeniyle acildeydim yuksek derecede de enfeksiyon cikti basina gelenler naptiniz nasil gecirdiniz bu durumu bol su iciyorum ama gecmiyor malesef surekli yasiyorum bu durumu
Alinam Meleklerimmm enfeksiyon çok ciddi canım doktoruna bildirdin mi ilaç başlaman lazım ve evet bol bol su içmelisin
Bsyldrmdlk Meleklerimmm Benimde gizli bir şekilde devam ediyor sağlık ocağında test yapınca farkettik ve gebeliğimin başından beri var 🤷🏻♀️ 22 haftalığım bende cefaks antibiyotik verdi doktorum.
Meryu Meleklerimmm elma sirkesi ve suyu karıştır genital bölgeni o suyla ister yıka ister sil en etkili olan o bende senin gibiydim 1 hafta önce sirkeli su etki etti bit de Kızılcık suyu diyorlar onu henüz yapmadım ped kullanma
Misskokulumm Meleklerimmm bende de var maalesef 15 haftalık hamileyim tek kullanımlık ilaç verdi geçmedi sirkeli su iyi geliyo diyorlar deniycem geçmezse farklı bir ilaç tedavisine başlıycam büyük ihtimalle
Meryu Meleklerimmm bazıları sirkeli suyu enjektör ile içine sıkıyomuş vajinadan hamileler için doğru değil onu yapma sakın. Ama sirkeli suyu yap faydası çok fazla