Bebegiiim YavruKartal1903 Evet dogru söyledim o paraya.neler neler alinir istedikleri fazla aşıri derecede cok insanlari magdur ettiklerini belirtmek istedim .
gozdetok Sesame gerçekten mi ? 1 hafta önce 510 tl ye yaptırdım 22. Hafta ayrıntılı ultrason çok şaşırtıcı fiyat farkı
Sesame gozdetok perinatoloji cihazından mı farkediyo acaba ? 600₺ ye yaptırmıştım ya özür dilerim başka bi muayne ama ücreti daha vardı onunla 800₺ tutmuştu 😁
Nazciimm Bebegiiim hiç uğraşma ben de çok araştırdım.cerrahpaşa nın sayfasında Saat akşam 8 de her gün randevu yeri açılıyor ordan randevu al. Ben oraya gittim yarım saat detaylı ultrason yaptı ali benian doktor. 122 tl ücreti var
Kbrbtr14 Nazciimm ben perinotolojiyi bulamadım acaba siz kadın doğuma mı alıp ordan mı yönlendirildiniz?
Rhk0158 Bende ali beniana gittim uzun arayışlar sonucu 148 tlydi muayene ücreti. tek kötü yanı sabah erkenden gidiceksiniz çünkü internetten 10da bile randevu alsanız gittiğiniz dosyayı doktorun önüne koyduğunuz anda dosyayla sıraya sokuyorlar sizi, biz 11deydi randevumuz 3 de girebildik doktorun yanına,(10,30 da ordaydık) bizden sonrakiler bile sabahtan gelmiş; o yüzden hep bizim önümüze geçtiler.