AyEr Sitionline en son 17 kılo almıstım 45 ıle hamıle kaldım 62 dım ama suan kacım bılmıyorum genellıkle ev yemeklerı hafta sonları dısardan yıyoruz 😂🥰
Ayseguul Teonam özellikle bir şey yapmadım canım her gün yumurtamı yemeye sütümü içmeye dikkat ettim o kadar 🤷♀️☺️ Çok düşük olmadıkça önemli değil kilosu sağlıklı olsunlarda inşallah 🙏💛
Teonam Ayseguul zaten en önemlisi süt içmekmiş ben de şimdi kendime her sabah zorunlu kılmaya başladım 🙈 arada içiyordum şimdi sürekli içmeye çalışıyorum
AyEr Eddacan kılo genetık dıye duymustum babamız 5 kg dogmus hıcbırsey yapmadım canım gayette saglıklı 🥰
AyEr Mom72626 masallah canım bundan sonrakı zamanda hızla kılo alıyorlar oğlum 28 haftalıkken 1 kg 29 haftalıkken 2 kg oldu😂
Mom72626 AyEr oyyyy maşşlah inşallah benim kızımda öyle olur 🙏🏻 Doktorum bana da 26. Hafta da 1 kg olur dedi inşallah olur 🧿🥰
Ayseguul Teonam iç canım sevmesende bebişlerimiz için içmek zorundayız yumurtanı da ye kilo aldırır bebeğine ☺️
Teonam Ayseguul sütü çok severim aslında ama ben sıcak seviyorum ondan sürekli ısıtıp içmek aklıma gelmiyordu 😂 şimdi hızlı kilo alma zamanı başladığı için artık aksatmam sağlıklı olsun bebişler ❤️
Ayseguul AyEr doktorun doğumunla ilgili bir şey söyledi mi acaba bizimde kilomuz biraz önden gidiyo sezaryen yaparlar diye korkuyorum