Tudi Aygnrbasak yarina kadar dayanamam diyorsan acilden kan tahlili yaptir istersen Kan tahlilden daha iyi sonuc alirsin canim
Penguen Merhaba bir şey sorabilirmiyim ben nisanın 30 unda adet olmam gerekirken iki iki gün geciktim ve bugün kanamam oldu hamilelikten supeleniyordum kasıklarımda ağrı batma ve göğüslerimde hassasiyetlik vardı halsizlik uyuma isteğim oluyordu sizce bu kanama yerleşme kanamasimi yoksa nedir
yengecizm Penguen böyle tarifle bilinmiyor maalesef canım, bi kan testi ile kesin sonucu öğrenebilirsin. İnşaallah Rabbim gönlüne göre versin.
Penguen yengecizm idrar testi yaptım ama negatif çıktı kesin sonuç vermesi için kan tahlili mi yaptirmam lazım şimdiden çok teşekkür ederim cevap verip yardımcı olduğun için
yengecizm Penguen aynen öyle yapmalısın. Özelde, tıp merkezlerinde, devlet hastanesinin acilinde veya sağlık ocağında yaptırabilirsin.
Htcgnl Aygnrbasak eğer çizgiler dağılmadıysa bence var hemen git kan testi ol canım ayy inşallah vardır 🙏🙏🙏
GulendamEsra Aygnrbasak canim ikinci cizgi benimde silik çıkmıştı, ve hamileymisim, yerlesme kanamasiymis o kanama da. henuz cok yeni oldugu icin silik cikiyo, elinde varsa pazar gunu tekrar yap, bak bakalim biraz daha net mi,