Bahargulu Merhaba kizlar nasılsınız pek aranıza katilmiyirum ama yazdıklarınızi oluyorum 9 haftalik olduk bizde doktorumuz 3 hafta sonra gel dedi ikili tarama yapilcak kaç haftalikken yapiyo tarama ve cinsiyetini ogrenebilirmiyim acba🙋♀️
Yasemincifci Bahargulu bebeğinin pozisyonuna bağlı bide bu haftalarda yanılma payı çok yüksek ben 2 liyi yaptırmıştım 13. Haftamda
Kbregt Bahargulu 13 de sadece tahmin yapıyorlar met söylemiyorlar vbzede kıza benziyor dedi ben zaten kız hissediyorum ama değişebilir dedi 16.haftaya randevu verdi 😂
Mellekk Bahargulu 11-14. Hafta arası yapılıyor canım . Eğer özelse erkeğe yada kıza benziyor diyor ama devlet asla söylemiyor 16.haftadan önce
Bahargulu Ben erkek hissediyorum tabiki rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin herkese Insllh ben devlete gidiyorum
Menis21 Bahargulu 11 ile 14. Hafta arasında yapılıyor genellikle de 12. Hafta da doktorun ve ultrason iyiyiyse öğrenebilirsiniz...
mary1709 Bahargulu 12 haftada yapılıyor. Genelde erkekse tahmin ediyorlar. Bana erkek dediler 12. Haftada. Doğru tahmin oldu
Ozge3747 Bahargulu 11-14 haftalar arasında yapılır canım. İkili taramada cinsiyet öğrenilmez doktorun tecrübeliyse tahminde bulunabilir belki