Slnrhz 25agustos ayy Rabbim o günlerini göstersin inşaaalllah daha 17+6 ama iğneden ipliğe herşeyleri düşünüyorum hayal ediyorm Rabbim nasip etsn
25agustos Slnrhz rabbim sağlıkla aldırsın kucağına canım göz acıp kapayıncaya geçiyor. İlk zamanlar biraz yavaş geçiyor zaman 😀 bizde 23 haftalığız bazı şeyleri aldık bundan sonra zamana bıraktık 😀
Slnrhz 25agustos bnm 5. Tüp bebek de oldu çok bekledim çok uğraştım hep korkularla geçiyor hareketlerini bi hissetsem belki daha çabuk geçecek bana dua edin
incialby Slnrhz valla ben şuan 3+1de oturuyorum 4+1 ev arıyorum sığmıcaz çünkü seninde imkanın varsa ev değiştir gönlüne göre oda yap🤷🏼♀️☺️
Slnrhz incialby kız sen beni boşatacak mısın 🤣 6 yıllık evliyim 3 ev değiştirdim bu evimde yeni taşındım bu seferde taşınalım desem soluğu mahkemede alırım🤣🤣🤣
25agustos Slnrhz aynen canım hareketleri başlayınca kafan rahatlıyor biraz benmki de 3. Bu. Çok kafana takma Allahın izniyle sağlıklı doğurursun inşallah
incialby Slnrhz 🤣🤣🤣 allah iyiliğini versin ne güldüm yaa🤣🤣 ozaman zamanla bi çözüm bulursunuz canım çok takma kafana😘
Slnrhz incialby inşaaalllah bak bgüne kadar da puset alcam diyordum ama bi yerde okudum bebekler için iyi değilmiş ilk etapta taşımak için en iyi şey kaliteli bi kanguruymuş pusettende vazgeçtm
Slnrhz incialby valla Bn şimdi kanguru ve port bebe bakıyorum instagramda pusetler bel için kötüymüş instagramda ikiz üçüz dörtüz anneleri diye bi grupta gördüm sende bak istersen
Yasemincifci Slnrhz ilk zamanlar kullanmak için düşmez canım sonra böyle dönmeye falan başlayınca sıkıntı olur
Slnrhz Yasemincifci aynenn o zaman ya etrafına bişeyler koymam gerekecek yada bi beşik daha almam gerekecek
Slnrhz Yasemincifci maalesef odam dar sığmaz iki tane ayy bu işler çok zor yinede Rabbim o günleri göstersnde
Slnrhz Yasemincifci maalesef odam dar sığmaz iki tane ayy bu işler çok zor yinede Rabbim o günleri göstersnde
Yasemincifci Slnrhz valla bunu en iyi ikiz anneşeri bilir sanırım onlarla bağlantı kursan daha faydalı olur canım bnmki sadece bi fikir
Busraa3434 Slnrhz Benimde ikizlerim olucak bir tane büyük beşik aldım beraber yatırırım diye dönmeye başladıklarında da yeniden düzenleme yaparım diye düşündüm 🤷🏻♀️☺️
Slnrhz Busraa3434 işte o yeniden düzenlenme kısmını napcaz canm onu düşünüyorum bu arada Kaç haftalık oldun