MinnakBebegim oglumvebenn ben yaptirmicam cunki cinsiyet belli deil erkekde diyolar kizda 33haftaligiz
oglumvebenn MinnakBebegim bu kadar az kalmışken hala belli olmayabiliyor muydu, şaşırdım canım, hayırlısıyla sağlıcakla doğsun da cinsiyet önemli değil🥰
MinnakBebegim oglumvebenn evet canim bende oyle dusunuyorum yom dogrusu hala net bisey soylemiyolar🙄🤔
Turkanaksoy [silindi] ben de ilk zamanlarda ona gidiyordum pahali oldugu icin degistirdim yaklasik 2.5 ay var dogumuma sezeryan dusunuyorum ve tekrar mehmet agara gidecem canım
[silindi] Turkanaksoy muayene evet biraz pahalı ama aylık olunca 75e geliyo diye kendimi avutuyorum 😀 doğum fiyatları ne kadar acaba ben bu hafta konuşcam benimde 50 gün kaldı bakalım inşallah normal doğum olur 🙏
[silindi] Turkanaksoy çarşamba günü gidicem inşallah unutmazsam sorayım oraya giidnce soracağım her şeyi unutuyorum ya 🤷♀️ sen sezeryan mı olmak istiyorsun
Turkanaksoy [silindi] evet canım,normal doğumda kendime hiç güvenmiyorum,yapamam bebeğime zarar vermekten korkuyorum
[silindi] Turkanaksoy yok canım niye veresin herkes nasıl doğuruyor o an Allah yardım edee inşallah bende sezeryandsn korkuyorum ameliyat falan kesme işi ürkütüyor inşallah normal olur benim 🙏