Merhaba güzel anneler 🙋🏻♀️ Dün sezeryan ile doğum yaptım sezeryan olmak kendi tercihimdi. saat 7:30da yatışım yapıldı ilk doğumum olduğu için çok endişeliydim ve korkarak hastaneye gittim. İlk önce lavma yapıldı sonra sonda takıldı o kıyafeti giymek bile beni ürküttü eşim ameliyathanenin önüne kadar eşlik etti beni orda bırakmasıyla bir duygu seli yaşadım🙈 daha sonra ameliyat masasına alındım spinal oldum belimden iğne vuruldu ve bacaklarım uyuşmaya başladı soğuk olduğu için çok fazla titremem oldu ama dua ile kendimi hep sakinleştirdim. 8:30 da ameliyata girdim ve 8:42 de oğlumun ağlamasıyla herşey tamamen değişti onun sesi bana güç verdi onu yanıma getirdiklerinde ikimizde ağlıyorduk ve o an dünyalara bedeldi çok şükür 🙏🏻 ve sonra onu izlerken ameliyatın nasıl geçtiğini anlamadım hayatımın en güzel anı o anmış anladım😊sezeryandan çok korkan biri olarak diyorum ki iyiki spinali tercih etmişim pişman değilim sanki hiç doğum yapmamış gibiyim maşallah 😊 darısı evlatlarına kavuşmak için gün sayan annelere allah hepinizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻🙏🏻