Aysine Selam arkadaşlar eşimin işi dolayısıyla memleketimizden baya uzakta yaşıyoruz doğumu memlekette yapmak istiyorum 35haftalık kendi arabamızla dinlene dinlene yapsak sizce sakıncası olur mu ? Bu haftalarda yolculuk yapan var mı
Boncuk23 Aysine canım ben oğluma hamileliğimde uçakla yolculuk yapmıştım bu haftalarda. Bi doktoruna danış yine de
Anacsevgidolumelek Aysine doktorunuzun kontrolu ile yolculuk icin uygun olup olmadigini sorabilirsiniz burdan birinin verecegi cevapla is yapilmaz cunku herkesin hamilelik sureci ve fizyolojik durumu farkli.
kocisininprensesi Aysine canım ben Doğuma kadar hep araba tepesindeydim. Ve kullandığım araç 16+1 servis aracı düşün. Dün Doğuma bile kendim geldim servisimle 😂 ama sıkıntı olmadı yani hiç. Sen doktoruna danış yinede tabi farklı risk görürse izin vermeyebilir
Feyza_98 Aysine bende tayinciyim ve doğumu kendi memleketimde yapmak istiyorum nasip olursa acaba uçak yolculuğu mu daha az yorucu olur kendi arabamız mi?
Anacsevgidolumelek Aysine muhakkak vardir bende kendi memleketimde yapacam insallah dogumumu Allahtan bir mani cikmazsa. Ucak yolculugu olacak ama benimki
Nurysf Bizde aynı şekilde tayinciyiz kizimda otobüsle yaklaşık 10 saat yol gittim 37.haftamda memlekete gittiğimin ertesi günü dogurdum 🤭 gebelik boyunca hiç bı skıntı yaşamadım için göze aldım ama Dr görüş öyle düş yola kendi aracinizmiş madem sorun olacağını sanmıyorum. Ben yolda flan suyum gelirse diye çok korktum düşünsene otobüste rezilligi 😂
Aysine kocisininprensesi çok şükür hersey yolunda hiç riskin yok diyo ama bakalım son haftalarda değişir belki .. bu arada maşallahh size 🙂🙂🙂
kocisininprensesi Aysine doktorun öyle diyorsa hiç korkma canım benim. Bak prensesim kucağımda uyuyor 🤭
Aysine Feyza_98 istediğimiz zaman dururuz dinleniriz yürürüm arkada uzanırım yastığımı falan yanıma alıp diye biz kendi arabamızla gidicez