Deletedmom19 Bazı fiyatlar gerçekten olağanüstü pahalı bence 3000 4000 anlarımda 7000-14.000 falan ciddi paralar ya ülkemizde bu parayı bi sene de kazanıp geçinmeye çalışanlar var😱
Minedag Ben Pendik medical parka gidiyorum normalde sezeryanda 2350 herşey dahil sadece epidural ek 750 tl bide fotoğraf istersen onun ek ücreti oluyo çoğu medicale göre fiyatları baya uygun
Twinsmom66 Pitircikveannesi anne benek bakım ürünlerini filan hep hediye ediyolar a dan z ye 🤣 ateş ölçersen tut çorabına meme ucu kremine kadar
Eceminannesi Izmır tınaztepe hastanesinde normal sezeryan farketmiyo 4000 tl dediler ben Şok oldum çocuğu evde dogurasim geldi 😲😲😲 bu ne yaa 4000 tl. Manisada grandmedical hastanesinde 1900 tl aradaki farka bak günah yani insanlar o parayı kolay mi kazanıyorlar doktorlar kendileri gibi sanıyorlar herkesi sanirim
Orucu12 Pelinnn bahcelievler medical parka gidiyorum indirimli olarak normal 4.800 sezeryan 5.200 dediler
deletedmom30 Pelinnn arkadaşlar çok pahalı ya bu kadar olmaz soyup soğana çeviriyorlar ben epiduralı sordum1500 müş valla sizin fiyatlar çok uçuk yazıklar oluşumlu özel sektöre