Seydacan NaimeYilmaz NaimeYilmaz memnunum Fatma hanıma gidiyorum çok ilgili bir doktor muayene ücretleri diğer doktorlara göre de daha ucuz kadın Doğum da iyi bir hastane bir düşün derim
NaimeYilmaz Seydacan bende oraya gıtmek ıstıorm ılk onerdıgın doktoru denıycem 🙏 muayne ucretı ve kan tahlılı ne kdr bılgn varmı
Seydacan NaimeYilmaz muayene 50 tl ben şu ana kadar kan tahlili yaptırmadım bilmiyorum canımm tahlillerimi başka hastanelerde yaptırmıştım
NaimeYilmaz Seydacan Tmm ilkeye gidiyorum suan ama tek doktor o yuzden oraya gecıcem teşekkurler bılgıler ıcın 😘
deletedmom12 Damla________ ay orası uygun olsa noulur soner sezgi die birine gidiodm adam ilac yazmak için bile muayeneye cagrıodu ilgisiz,yazdıgında cvp vermez aradıgında açmaz . bnde değiştrdm şimdi bahar ergene gidiyorum cokta memnunum
Deletedmom35 Maşallah maşallah ne iç açıcı fitatlar 😄 o değil de temmuzda zam geliyor bütün hastanelere birde doktorum öyle demişti ne müjdeli bir haber 🤪
Pelinnn Deletedmom35 Allahtan Haziran 6 doğumum 🤣🤣 beni tehet geçmiş oluyor ozaman bu durum 🤣🤣 Allahım hepimize güç kuvvet versin bı fiyatlar karşısında 😩
Esratayfunkscu Bende ordu unye ozel cakirtepe hastanesindw sezeryanla dogum yaptim. Tek kisilik odada kaldim 3 gece 4 gun. 1200 tl werdim.