Busbus CigdemKibar canım doktorunun adı mesuttu galiba öle kalmış aklımda fiyatta 70 liraydı kusura bakma geç gördüm sorunu
xkyerva CigdemKibar bende reyapa gidiyorum canım meryem hanıma çok iyi bi doktor biz çok memnun kaldık hastane vs yine öyle muayenesi 90 tl doğum fiyatlarıda normal 2200 sezeryan 2400 yada 2500dü sanırım burda yazılanlar kadar biliyorum sadece ben hastaneye kendim sormadım
Evgenya Bengu86 Anladim canim. Ben kendi dr sormustum o bana 3000 tl dedi ama benin dogum martta bi aksilik olmazsa. Yeni yilda fiyat degisir mi hic bi fikrim yok ama🙄
Ezoakkaya Pelinnn Benimkide normal bu fiyatlar arasında yüksek diodum ama balıkesir de sevgi hastanesi tek özel hastane olduğu için 1700 tl
SelinKutluErdoan Acıbadem Hayat Sigortanız varsa ki gebelik teminatı olması şart değil, Acıbadem sezeryan 3.850TL ye düşüyor.
gamzeordu istanbul erdem hastanesinde düşünüyırıö inş normal doğum 1000 sezeryan 1300 ve gidenler inanılmaz memnun hemşire ve ebeler inanılmaz iyiler
AliAysenurBuzdemir Kızlar o fiyatlar ne öyle ya 😳😳 avcılar hospitalde dün sezeryan ile doğum yaptım 1.750 ve indirimde yapılacak çokta memnunum 😍
Pelinnn AliAysenurBuzdemir Avcılr da doktorun kimdi kuzum bide muayene ücreti vs nedir memnun kaldım mı
Pelinnn AliAysenurBuzdemir Sigortalı mısın kuzum sen ben de sigorta yok fiyatlar oyüDen böyle sigortasız en uygun hastaneyi arıyorum 🤗
Saliha Pelinnn annrlik hakkın var canm sigortan yoksa sen kayıt acanlara söyle sigortalı gibi muayene ücreti alıyorlar
TubaAydin Ben fn ye gidiyorum ön blokta Doğum 14 bin arka blokta 3 bin suda Doğum 25 bin sezsryanlardan dan bloka göre anestezi tercihine göre fark alıyorlar bu ay Doğum yapıcam herşeyin hayırlısı