Edoss 28+2 haftalığım gündüzleri de oluyorda geceleri daha cok oluyor bebek karnimda taş gibi hic yunusamiyor derim yırtılacak gibi ve sancim cok oluyor kizlar sizede böyle oluyor mu ?? Doğum baslangici mi diyede düşünüyorum
ceco Edoss günde 8-10 kez olabilir demişti doktorum normal yanı ama sen endişe ediyorsan nst ye gir bana doktorum öyle dedi
Elif7781 Edoss bana da oluyor doktor idrar tahlilde enjeksiyon var tekrar idrar kültürü aldı ama yaşlılar şey diyor kız bebeğe hamileysen eğer bebek birden tas gibi olur kasılır vs 😀
selinerenozunal Edoss bel ve kasik sanci ya da agrisi varsa kasilmalarda doktorunuza gidin bende de ayni seyler vardi 32.haftamda nst de sancilar 80 in uzerinde cikti erken doguma karsi ciger gelistirici igneler ve dogum onleyici ilac tedavisine baslandi
Hemsirehanimmmm Edoss giderek artıyorsa ve düzeniyse doktora görünmelisin.Ve pozisyon değiştirdiğinde geçmiyorsa
elifiii Edoss kasılıyor olabilirsiniz, dr söyleyin bir muayene etsin, rahim ağzınıza baksın. idrar tahlili ve idrar kültürü baktırın. bol su için, günde bir soda tüketin.