Bebegiiim 22+4 günluk hamileyim kuzular az önce doktordan geldim bebegim tam olarak 534.87 gr bana biraz az geldi gibi . Sizinkiler ne durumda acaba
25agustos Bebegiiim bizimki 20 haftada 450ydi. Normal bence. Artık bundan sonra almaya başlıyor herhalde
Nisansimge Bebegiiim dün acilde bakıldı 22+4ken 503gr dedi yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek gerçi o hepsinden az ölçüyo ama🤭
Nisansimge Bebegiiim evet cnm farklı 2 doktora gidiyorum biri hep haftasıyla uyumlu normal ölçüyor diğeri 1 hafta geriden zayıf ölçüyor
Cnsmrc Bebegiiim 22+1 bugün daha yeni çıktım doktordan 470 gr olmuş kızım ozaman benim Bebişim çok mu zayıf?? Doktorumuz gayet yerinde olduğunu söyledi kilosunun bence biz biraz fazla takıntı yapıyoruz
Bebegiiim Cnsmrc Evet canim biz anneler cok takınti yapiyoruz doktor normal iyi demesi bile yetmiyo bizim icin aslında önemli olan sağlıgı ama annelik işte 😍
Ayguns Cnsmrc canım bence doktorunun dediğine güven buradaki yorumları kafana takıpta üzme kendini. Ben çok karşıyım doktorun sıkıntı görmeyipte gelip burada kilo yarıştırma muhabbeti yapılmasına..
Mutsuz Bebegiiim bizde simdi ciktik doktordan 570 grm olmus bir haftan onden gidiyor sukur seker yuklemesi yapilcak ins 2 hafta sonra falan
Bebegiiim Mutsuz Oyy masaAllahh sağliklı olur InsaAllah ana kuzusu hep bunlar yaa . Ben yaptirmadm şeker yüklemesi canm
Bebegiiim Ayguns Tabiki öyle canim sağliklı olsun en onceki duamiz o . Ama annelik içgüdüsü elimde olmuyor bazen merak ediyorum diger bebislerinde kilosunu
Cnsmrc Ayguns aynı fikirdeyim problem olsa doktor söyler zaten iri bebek daha sağlıklı demek değil çünkü
Betulpehlivan Bebegiiim tam senin haftanda 460 tı cok az geldi bana sonradan aldı kilo 1 hafta önce 32 haftalıkken 2100 dük cok iyi dedi doktorum 30 dan sonra birden alıyo canım suan az olması cok olması önemli degil
Depresif_polyanna Bizim kilolarımız aynı mı yaşlarımız aynı olsa da ? Bu kadar kasmayın doktor iyi dediyse iyidir 😊😉
Min_nak 21+4 üm bizde 450 gramız.. :) doktor çok kötü demediği sürece bence çok da kasmayın kendinizi arkadaşlar.. Bebiştir büyür sağlıklı olsun yeter..