Selvozge Allah kurtarsın kuzumm🥰 sağlıkla gelsin bebişler🤲🏼
Avsrbsr Allah kurtarsın canım ne güzel yavruna kavuşmaya gün sayıyorsun. Sağlıkla gelsinler inşaAllah❤️🥰🤲🏼
Kudretfigenn aynen canım bende senin gibi düşünüyorum❤️ yavrum sağlıkla gelsin de daha da bişii istemem🥰
Kahramanlar Canım bebegini riske atma, bende olan biteni soyle sonucunda sen pisman olmayasn. Rabbin hakknzda en hayrli olani biliyor sen bunu hep aklnda bulundur oyle hareket et ❤️
Purelove aynenn canımmm❤️ Yüzünü görmeyi sabirsizlaniyorum artkk🥰
Kahramanlar ahahaha😂😂 bende aynisini yaptim, hatta karnimi yaglamistim catlaklar icin, yagli oldugu icin daha da bi gozuktu videoda 🙈🥰
oznuryalcn olsun daha güzelii 🥰 bende sakinim acikcasi, oyle cok bi korku yok icimde doguma dair nedendir bilmiyorum🤷🏻‍♀️
    EbruKrhn yaa ne kadar güzell🥰 Rabbim güzellikle kucagna almayı nasip etsn insaAllah❤️
      Meliketab masaAllah kuzum🥰 bizimki daha bi minyon❤️ Saglklari yerinde olsun da, daha da bisi istemem🤲🏼
        Panfiki bende de var canm bel ağrısı , kasık ağrısı 🤦🏻‍♀️ Benim ki de norma demisti bakalm artk 🥰
        Zeynoveannesi ahahah öyle dusunme canm ne güzel son zamanlarını güzel bi uyku cekerek geciriyosun ben geceleri en az 3 defa tuvalete cıkıyorum 🤦🏻‍♀️ Bide artık sağdan sola dönerken ay ay diye diye dönüyorum😂
        EdaaEymen el ayak parmakları beimde köfte gibi oluyor zayıf bi yapım olmasına rağmen 😂 akıntı konusunda bende de son zamamlarda artış var normal diye düşünüyorum
        Bettby ilk cocuklarda genelde öyle oluyo canım 🤦🏻‍♀️ Ama eminim bu ikincisini çok çanuk doğurucaksın🥰
        Canan_ 36+2yiz bizde gün sayıyoruz ara ara kasılmalarım oluyor bir haftadır düzenli olmadığı için doktora gitmiyorum
        Canan_ 36+6 olduk 38 hafta da sezaryen olucaz nasipse ağrılar ve kasılmalar var benek Doğum kanalına girmiş 😍