Alyamm Merhabalar nişanım geldi arada belimden ağrı giriyor hemen başlarmı doğum 39+3 haftalığız korkuyorum 😬
Seymakayaoglu @Alyamm hadi hayirli olsun canm :) bebek gelecek ama hemen gelmeye bilir gunler sonra doguran var sancin varmi varsa kac dakikada bir oluyor ¿¿
Alyamm Seymakayaoglu bir kaç damla açık pembe kan geldi şimdi belimden ağrı giriyor nasıl sayılıyor ağrılar bilmiyorum ama hafif ağrılar
Sevim07 Alyamm yanı karın tas gibi olur eğitimde öyle demişlerdi tatlım bi yerde toplanır ağrı karın bölgesinde
Alyamm SelimsMom sancı çekiyorum şuan sabah 7 de hastanedeydim çarı kontrolü yaptılar bir santimdi açıklık
Alyamm Seymakayaoglu 22 saatlik sancı maratonundan sonra 02.05.2019 da oğlumuzu saat 3 de kucağımıza aldık çok şükür canım darısı doğuramıyanların başına 🥰
Seymakayaoglu @Alyamm oyh allah bagislasin anali babali büyütsün kuzum darisi tüm hamilelere cok mutlu oldum senin adina 🤗🤗🤗🤗
Alyamm Seymakayaoglu sağol kuzum amin çok güzel bişey allah herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin