Haribo42 Kizlar ne kdr ileri koyuyosunuzz vok afedersiniz ama aslinda parmagimla itiyorumm ama sanki bu ikidir bi yere dokunuyo tobe tobe diyorum bebekmi bebek bize o kdr yakinmi
Haribo42 Haribo42 valla ya ben herseyi takiyorum artik piskolojim bozuldu galiba diyorum rahmimmi acildi acaba soylemi oldu boylemi oldu her gun yeni bi seyi takiyorum
Weewe Haribo42 ben komple parmagim girecek kadar itmiyorum ama geri cikma da olmadi. Yerlestirdikten sonra bir saat hic kalkmadan yatiyorum yetiyor demek ki.
Eylul0212 Haribo42 cnm ben parmaglmla sonuna kadar itiyorum bişey olacağını sanmam neden dersen insanlar ilişkiye giriyor düşünsene o zaman onlarda da bebeğe zarar gelirdi 😂😂😂😂
Weewe Haribo42 iceri ittikten sonra sakincasi olmaz diye dusunuyorum ama yine de doktoru arayin isterseniz garanti olsun
Haribo42 Weewe yani mesele isaret parmaginizi komple sokuyomuunuz (cok afedersiniz biraz igrenc bi soru)
Haribo42 Eylul0212 sende itince o hap boslugami gidiyo bi yere deger gibi oluyomu😂😂😂 boslugami gidiyo diyincede tuhafima gitti
Ysmnkrcy Parmağı içeri flan sokmanıza gerek yok ittirince gidiyo zaten iyice ileri itmenize gerek yok
Eylul0212 Haribo42 söyle sonuçta vajinaya girerken et parçaları var yan taraflarda bişey değer gibi oluyor ama onun bebek olması imkansız cnm 😂 yani et parcasidir