Kahraman35 onuragtas çok teşekkürler. Hâlâ varsa sipariş vereyim hemen. Güle güle kullanmak nasip olsun
Burcuneris Anne_Son Anne_Son canım mrb bende oksapar enox karışık 6000 lik 20 ye yakın kutu var ama konyadayım ücretsiz olarak yollayabilirim bende
PitirciginAnnesi22 denizcik nevresimi ne kadara aldınız hala aynı mı acaba fiyatı diye öğrenmek istedim
denizcik PitirciginAnnesi22 kusura bakmayın yeni gördüm. Ben 40 tl ye almışım. Elwing6 şindi baktım da nevresimin ölçüsü 100x150 miş
Elwing6 denizcik netten mi aldiniz ? Ben anne yani ahsap besik alacagim onun icin uygun olur mu olculeri acaba ? Hicbir fikrim yok
denizcik Elwing6 lcw nın sitesinden bebek nevresim takımı diye almıştım ama mağazalarında da var. Yakından bakmak istersen görebilirisin. Ama senin için eve gidince ölçülerine bakarım. Paketleri henüz atmamıştım.
Zeynka Eminer Tek pakette 2li satılanları mı? Biri desenli biri düz sanırım, onları diyorsanız internette de vardı ama bitmişti ben alamamıştım :)
Mhnds2357 Eminer aldım ama iade ettim. Çoook küçük yüz örtüsü olarak kullanılıyormuş bebeğin üstüne örtülecek gibi değil. Boyutlarına dikkat edin lütfen alırken ☺️
mary1709 Ozisss sadece 3 saatlikti zaten hemen almak gerekiyordu. Tekrar olursa tekrar burdan yazarım 🙂
mary1709 Mhnds2357 bence ebebekteki örtüler gayet güzel. 10 tl fark var zaten. Boyutunu filan düşününce aynı fiyat aslında
Mhnds2357 mary1709 ben internetten 15-20tlye müslin kumaş alıp anneme kenarlarını çevirttirdim. Kalan parçaları da ağız bezi yaptık. 1 metre kumaştan enleri geniş olduğu için hem müslin örtü hem de 7-8 tane ağız bezi çıkıyor. Aklınızda olsun ☺️