Sibelabaci Kizlar biberon alicam uygun Satan bi site Biliyor musunuz chicco yada avent düşünüyorum Veya sizin Memnun kaldiginiz hangi marka öğrenebilir miyim
PitirciginAnnesi22 Sibelabaci lansinoh aldım ben manuel göğüs pompası ile birlikte.belki başta ihtiyacım olmaz diye başka biberon almadım.ama meme reddi olmasın diye lansinoh medela ya da chicco öneriliyor
Fatmaa123 Sibelabaci bi ara bime gelmisti 14 liraydi sanırsam ben ucuzca aldım hem cam hem ikili hemde gaz yaptırmayan görenler bayıldı fiyatına cok uygun almısım die
Mrnz Sibelabaci ben avent aldım e bebek indiriminden ama dr. Brown’s daha iyi diyorlar özellikle yeni doğan döneminde pişman oldum eğer kullanmam gerekirse 2.yi onu almayı düşünüyorum
Papatya85 Boynerde ibiza 2072 ikiz arabasında indirim var 1125 tl indirim oluyor kupon kodunu girince
Mercimekannesiii Şok markette dependler indirime girmiş büyük boy 9lusu 27 lira hanımlar normalde 35 lira bilginiz olsun
Pdr Şoktan depend alan arkadaşlar hangi şehirde acaba. Cepte şoktan bakınca bulunduğunuz ilde stok yok diyor. Birkaç markete gittim yok maalesef
Eliferva27 Ve geçenlerde stokta tükenen çıtçıtlı badiler gelmiş onlarda %30 indirimde 4,90 bedenleri var hanımlar
Yaser27 Fatmaa123 kullandınız mı bizde aldık da yeniden avent ya da diğer markalardan almaya gerek var mı yenidoğan için
12_yil_sonra Yaser27 oğlumda avent kullandım. Diğer tüm markalardan da almıştım ama en iyisi bence avent