Defnenin_annesi Zuhresule buna hiç gerek yok ablam bana 5 lt lik su bidonundan yaptı. Etrafını süsledi. Çok kullanışlı oldu ☺️ zaten günlük boşaltıyorum. Koku felan olmuyor hiç.
Yenibebeklianne Cetinburak Cetinburak Cetinburak 3-6 ay aldım tam o zaman giyer öyle soyleyim. Kalıpları normal ayına gore yani .
Ahsenveannesi Yenibebeklianne indirdim ama birtek bunda beden cikmiyorbpapatyali aldim bende cok guzel
Ahsenveannesi Pnrvlkn ilk ay cok fazla kaka coknoluyor ama çişte coknoluyor😄 benimki 2.5 aylik bir ongundur falan azaldi birde sleepy 2 numarada sizdirma problemi yasadim paketler bitince 3 e gectim ben
Seymatalha Zelalzelal biz ankaradayız sallanan mobilya aldık daha sağlıklı diyorlar ama park yatak kullanan da var bide çok uyguna aldık
Ceylank ZeynepNisa18 sleepy yeni doğan için kaç numaralı bez alınmalı. 0 beden prematüre yazıyo kafam karışık bişey bilmiyorum 😂
Seymatalha Zelalzelal posttan resim atamadım ama beyaz düz ortası sallanıyor içinin yatağı ile 550 aldık kapatıyorlar 2-3 tane daha var dün aldım