Bhrmsv Merhaba sevgili anneler bende happymomdan mezun bir anne olarak(bebeğim kucağımda çünkü çok şükür) yeni işimi duyurayım sizlere. Çünkü orada da indirimler var instagram @momielbaby_ . Çekiliş postunada bir bakın derim hepinize sevgiler 💕💕
DenizKartas srfnr iflas ettiğini garanti vermediklerini ve parça temini olmadığını biliyorum kimse önermiyor
Ozen89 Fatmakrt lancinoh tekli olanda ekranı yok aradaki fiyat farkı da 50 TL hem bi tane daha biberonun oluyor. Ben çiftli aldım o yüzden kaç dakika sağım yaptığını görüyorsun ekranda. Bide ayar yapıyon
burhanaltintop Pompa bakan arkadaslar yeni bi tane cıkmıs mochi elektrikli kadar guzel yorumları var fiyatı da çok ğahalı değil incelerseniz..
PskljikDnsmn Salmanc merhaba ben de dün aynı beşiği aldım.Sallanma aparatı da aldınız mı?Sallanma aparatı eklendiğinde çocuk içinde uyurken dönerse beşiğin dengesi bozulur mu acaba?Kafam çok karıştı iptal etmeyi düşünüyorum
Salmanc PskljikDnsmn sallanma aparatı almanızı tavsiye ederim çünkü hem sallanma hem sabitlenme özelliği o aparata bağlı ve uygun fiyatı
PskljikDnsmn Salmanc sallanma aparatını da aldım.Kafama takılan şu:Sallanma aparatı kenarlara oval bir özellik kazandırıyor.Bu durumda çocuk dönmeye başladığı zamanlara geldiğinde dönerken beşiğin dengesi bozulur mu acaba?
Salmanc PskljikDnsmn yok canm bir tane tekli beyaz sabitleme aparatı gibi aparat vermişlerdir uyuyunca onu tak bir kenarına çok sağlam oluyor dönmesiyle sallanacak birşey değil yani foto atardm evde olsaydım
PskljikDnsmn Salmanc şu an içim çok rahatladı canım çok teşekkür ederim.O zaman beşiğimi iptal etmiyorum.O özelliği sabitleniyor mu diye arayıp soracaktım ben de
Salmanc PskljikDnsmn ben beşikten çok memnun kaldım yüzlerce kez de denedik evde ondan daha kullanışlı yer kaplamayan bulamadım üstelik sonra koltukta oluyor odasının bir köşesine yaparsın
PskljikDnsmn Salmanc evet o da çok iyi fikir🤗Arkadaşlar, yatağı kademeli olsa daha iyi olur bebeği çok fazla alıp koyuyorsun belin çok ağırır diyorlar.İnşallah öyle bir sıkıntı yaşamayız
tubasd https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/limissi-0228-lohusa-2-li-takim-pembe-m-435795065?ga_prodid=435795065&scxid=14489-163508-2357-0&utm_source=cimri&utm_medium=ocs&utm_campaign=price-comparison&utm_content=mobil