Sabina03 Ssraa Bide kargoyu teslim aldım diye imza atmazmıyım😩 nasıl oldu biliyomusun kapıyı açar açmaz elime uzattı abla buraya bi imza at diye bende attım sonra kargoyu sordum valla safım ha🤣
Ssraa Sabina03 😅 yok hiç dert etme onlar nakliye şirketiyle büyük eşyaların yanında hediyeye bir şey olur diye kargoya vermişlerdir bence. Ee malum şirketlerin de getirme zamanları farklı olabiliyor.ç☺️
Sabina03 Aycann12 Ben olayın şokunu daha atlatmamış kargocu çıkıp gitti bişeyde yapamadım dondum kaldım
Aycann12 Sabina03 ama yazık oldu bu kadar para Allah’ından bulsunlar bilmediğin siteden alış veriş yapma canm çok kazıkçılar var
Sabina03 Aycann12 Bundan sonra internetten alışveriş yapmicam kendime söz verdim ve de böyle pahlı bir ürün alırken
Sevim07 Sabina03 inş guvdnilri bir site ve daha önce araştırmışsınızdır son zmanalrda durumlar ortada bence ucuz veya kalite yakın uzak diye değil de önce iyice sayfayı araştırmak lazım
Sabina03 Sevim07 Ben sayfayı araştırdım hatta daha önce bu siteden alışveriş yaptım sorun yaşamadım ama dün başıma böyle birşey geliyor oyuzden şaşırdım kaldım
Ersozburcin Sabina03 belki 2 kargodur önce o gelmiştir sana msj geldimi şu takip nolu kargonuz şu şirketten verilmiştir gibi?
Sabina03 Ersozburcin Bana dün bi mesaj geldi kargonuz gün içinde teslim edilmek üzere dağıtıma çıkarılmıştır diye sonra kargo geldi işte sadece hediyesi gelmiş küçük bi zeka oyunu
BaharAytekin Sabina03 Farklı yerden kargoya teslım edılıyolardır guvenılır yerden almıssın gelıcektır emınım ama sen tabı sorgula gene. E bebekte falanda oyle oluyor aynı sıparıs farklı kargolarda gelıyor çoğu kez