Sabina03 Kızlar ben internetten beşik sipariş verdim. Üzerine Zeka oyunu hediye olarak belirtildi. Neyse bugün kargom geldi sadece zeka oyunu gelmiş hediye olan kargocuya dedim beşik nerde? bize sadece bunu teslim ettiler dedi şaşırdım kaldım o kadar para ödedim dedim beşik almıştım bu zeka oyunu hediyeydi dedim neyse adam anlamadı zaten çıkıp gitti ben sonra iletişim numarasından bunları aradım mesai saati dışında görüşme yapılmamaktadır dendi şuan çok sinirliyim napıcam bilmiyorum yarın aricam onları sizce kazıklandımmı? Yoksa bi yanlış anlaşılmamı var?
Dyglila Sabina03 inşallah öyle birsey değildir canım. İnsanlar ne yazikki artık hiç bir siteye güvenemiyor. Keşke bilindik yerlerden sipariş verseydin birde gözle görmediğin şeye o kadar para vermişsin. Ne kadardı fiyatı kuzum.
Yasemincifci Sabina03 bi konuş bakim belki daha sonra gelecektir belkide dilandiricidir eğer öyleyse tüketici haklarına şikayet et cam hiç bekleme paranı alırsın bide nerden sipariş ettin besigi
Sabina03 Yasemincifci Deliricem ya böyle şeymi olur çocuğum için beşik sipariş verdm ama kazıklandım resmen
BrcnBlgn Sabina03 Endiselenme canim minico tedarikci forma ile calisiyor hediyeyi ise kendi firmasi gonderiyor bu yuzden hediye once besik ise tedarikci firma tarafindan gonderildgi icin daha gec geliyor
Dyglila Sabina03 bi kaç kez duydum miniçoyu canım. Kargo takip numarası vermedilermi peki sana belki Kargo firması unutmuş olabilir. Yarın 1 Mayıs Kargo çalışmaz sen yarın bir şansını denersin miniçoyu ararsın. Eşine şimdiden birşey deme onlar daha evham yapıyor çünkü. Yarın ola hayrola
simgebfrl Sabina03 canım tedarik süresi ne görünüyor bende iki hafta önce Bebek odası uyku seti yatak vs aldım uyku seti yatak filan geldi oda hala tedarik ediliyor sende de öyle olabilir
Cbellle Sabina03 miniçoysa kargoda aksaklık yaşanmıstır ıkısını ayrı ayrı kargolamıslardır bence sorun olmaz
Mayasey Sabina03 bişi olmaz gönderirler hiç panikleme.. E bebek te aynı şekil çalışıyor. Aynı sepette aldıklarımı 2-3 kargoda gönderiyor.
GizemBurak Sabina03 ben miniconn subesnden almsdm amaa istersen subelerdrn birini arayp sikytni dile getreblrsn bence bu kargoyla alakali bazen o kdr karmasa oluyoki eksik gtrylr
Deletedmom133 Sabina03 baktın gelmiyor tüketici hakem heyetine başvurursun gerek kalamaz inşallah ta iyi düşün canım 😊🤗
Arzymn Sabina03 bazen kargolar ayrı ayrı verilir, beşiğiniz de gelir yarın öbürgün. Örneğin ben de ebebekten ürün aldığımda tek tek geliyor
Arzymn Sabina03 merak etme, dolandırıcı bir site olduğunu düşünmüyorum, aynı kategoride olmayan ürünleri farklı kargoluyorlar.ama yine de perşembe günü görüş, yarın da mesai yok çünkü, 1 mayıs resmi tatil..
Sabina03 Arzymn Bende dolandırıcı olduklarını düşünmüyorum çünkü daha önce ordan bebek bakım çantası almıştım sorun çıkmadı yani inşallah bundada sorun çıkmaz