Zeyneb35 canım korkma ya bakma insanlar fazla nazlı tabiki zor bişey kolY değil ama güçlü biri olmalıyız anne oluyoruz bir can dünyaya getiriyoruz sonuçta eskiler tarlada bağda bahçede evde küvette doğuruyormuş çocuğunu kucağına alacağını düşün herkes yapıyor bunu hamilelik boyunca hergün kiöbilir ne sıkıntılar çektin atlattın hepsini erkekleri bile biz çekiyoruz :) Doğum kutsal bir olay olumsuzlukları at kafandan biliyorum zaten o gün yaklaştıkça korkular oluyordur ama insanları boşver duyma dinleme sen güçlüsün güçlü durmalısın normal Doğum çok daha yararlı ama sezeryan olman gerekiyorsa öyle ol tabi ama sezeryan sonrası da ağrın oluyor sonuçta ikiside aynı benim için bende ritim bozukluğu var birde fıtık çıktı 13. Haftamda belim sorunlu yani sezeryan olacağım ama İnan normali tercih ederdim. Sezeryanda sütüm gelmez hemen diye korkuyorum süt veremezsem diye korkuyorum İnan agrılar aklıma getirmiyorum 18. Haftamdayım daha belki ondan bilmiyorum allah hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin onu kucağına al İnan ağrı neymiş diyeceksin korkman boşuna olacak