Ozlenenclk 29+3teyiz ilk kızım 26+6 da doğdu bundada erken Doğum riskim var 3 gündür kasıklarımda sancı oluyo gece yatarken uyanıyorum haftaya randevum var ondan önce gidiyim mi normal mi Saddce geceleri yatarken oluyo
Handeaslan39 Ozlenenclk normal canım ama senın bol bol dinlenmen gerek kendını yorma ama çok sancılıysa doktoruna görün
Ozlenenclk Handeaslan39 bazen uyandırdığı bile oluyo ama hemen geçiyor gündüzleri hiç olmuyo 2 buçuk yaşında bi kızım var yatıp dinlenmek pek mümkün olmuyo 😂😂
Handeaslan39 Ozlenenclk sende bendensin 😂😂 benımde oglum 3 yasına girecek dinlen diyorlar bana ama nasıl 🙄🙄🙄
irmak123 Ozlenenclk Allah bağışlasın ☺ Bende çok korkuyorum kahverengi lekelenmem oluyor 27. Haftadayım prolutan depot verdi doktorum onu kullandım umarım geçer
CemalSedaYesildag Ozlenenclk merhaba konu dikkatimi çekti bende 28 haftalık hamileyim doktorum bu ay çok dikkat etceksin doğum olursa yaşama şansı yok demişti bebeğin
Ozlenenclk irmak123 inşallah en kısa sürede geçer biz çok sıkıntılar yaşadık allahım kimseye yaşatmasın meleğimin elinde hala iğne izleri duruyo gördükçe kötü oluyorum
Ozlenenclk CemalSedaYesildag o ne demekmiş ya öle şimdi 20 haftalık doğan bebeği bile yaşatıyorlar 380 gram bebekler dünyaya geliyo şimdi mahşallahları var bence sen doktorunu değiştir ve gittiğin hastanenin yoğun bakımını iyi seç