Rabiaunal Merhaba kizlar benim ilk bebisim olduğu icin bu konuda hic bisey bilmiyorum sizce bebegime yorgan yaptirmalimiyim yada kacinci ayda yaptirmaliyim veyatta yun yorganmi daha iyi elyaf mi bebek yastigi kacinci ayında kullanabilir yoksa nevresim yerine ustune sadece battaniyemi kullanmaliyim
Yasemincifci Rabiaunal ben yun yorgan yaptırdım kışın kullanırım onu yeni doğduğunda kin battaniye kullanırım
hunilimom Rabiaunal ben yorgan yaptırmadım daha kısa doğru yaptırırım diye düşündüm nevresim takımının içine battaniye geçirip kullanicam bi tane de bu püf battaniyeler varya onlardan aldım cevremde hemen yorgan kullanamazsin terler dediler
Rabiaunal Yasemincifci ya ben kayseri de yasiyorum kisinda acayip sicak oluyo bura yaptırıp yaptirmamakta kararsziim o yuzden
Yasemincifci Rabiaunal kayseri kışın sıcakmış oluyo😅😅 bende Yozgat'a yaşıyorum bizim burası soğuk olur bildiğim kadarıyla kayseride soğuk oluyor
Yasemincifci Rabiaunal kayseri kışın sıcakmış oluyo😅😅 bende Yozgat'a yaşıyorum bizim burası soğuk olur bildiğim kadarıyla kayseride soğuk oluyor
Rabiaunal Yasemincifci bende yozgatliyim ya aslinda hizli yazdim o mesaji kendimi ifade edemedim kayseri de kisin cok soguk oluyor ama evleri sicak dicektim ben :):):)