Misskokulumm Kızlar daha önce idrar yolu enfeksiyonu olup erken doğum yapan var mı genelde enfeksiyonu olanlarda öyle oluyormuş doğru mu acaba çok korkuyorum 😥
Cileklipasta Misskokulumm neredeyse 9 ay boyunca idrar yolu enfeksiyonum vardı. 39+5te hala gelmeyince sezaryen oldum :)
Woerigjjjffjdkfkx Misskokulumm geçmek bilmeyen enfeksiyonum vardı doğuma kadar sürdü geçmedi ne kullandiysam erken falan sebep olmadı bnm bilmem başkasının oldumu ama zaten 10 gebeden 4u hatta 5i enfeksiyon sorunu yasiyirdur
Misskokulumm ayseozbek siz yaşadiniz mi? Ya bende de var doktor tek kullanımlık ilaç verdi geçmedi sirkeli suyu deniycem inşallah geçer içime dert oldu resmen😑😖
ayseozbek Misskokulumm benim olmadi ama çok yakınımın başına geldi. Ilaci kullandıktan sonra bir daha gidin, enfeksiyonun bitip bitmedigine emin olun
YsmnYsn Misskokulumm ben de tek kullanımlık kullandım geçti. Çok su için. Ben günlük 2 bucuk lt su içiyorum.
SemaOkur Misskokulumm Kızlar benim de yanmam yok ama yeşil sulu pütürlü akıntım var 27 haftalığım gebeliğimin başından beri geliyor böyle durum yaşayan var mı ?
Ecece Cileklipasta ay canım bendede başından beri enfeksiyon var Yeşil akıntı var yanma ağrı vs yok ama lökasit hep 23-24 çıkıyo senindemi öyleydi canım
Bozonana Yaa bende aynıyım. 14 haftalığım. Hamileliğimin başından beri yanmam var. 😞😞😞 nasıl geçeçecek bilmiyorum
sevgitekes Bozonana bende 14 haftalığım dün enfeksiyon çıktı bende idrar kültürü testi istedi ona göre ilaç veriyor herhalde
Misskokulumm Bozonana evet ya benimde en başından beri var idrara çıkınca aşırı yanmam oluyor doktoruma tekrar soyliycem artık başka ilaç verir herhalde bide bende akıntı da oluyo beni bitiriyor resmen🤦😖
Misskokulumm Woerigjjjffjdkfkx evet gebelerin çoğunda görülen bir şey ama çok kötü ya valla artık bir an önce bitsin istiyorum
Misskokulumm sevgitekes evet önce tek kullanımlık suda eriyen bir ilaç veriyorlar bana da verdiler ama geçmedi onunla😖
Misskokulumm YsmnYsn benim tek kullanımlık la geçmedi elimden geldiğince bol su içmeye çalışıyorum umarım geçer 😑
Vaveyla Misskokulumm o hiç fayda etmiyor şuan 21 +4 üz doktor iki farklı antibiyotik Bi fitil krem ağrı kesici verdi ona rağmen de geçmezse bilmiyorum noluvak