Beyzaaa Merhaba kizlar yeni uye oldum bebegime isim koymakta cok kararsiz kaldim Sizce kızlar Masal mi Eylül mu olmalı bu şekilde oy coklugu ile karar vereceğim
BMA Beyzaaa baskasina bakma canim icine hangisi siniyorsa onu koy tatlım hep istediğin isimse pisman olursun ceske koysaydik diye
Beyzaaa Aslinda hep hayalim Masal di ama kuzenim masal koyuyor aramızda 3 ay olacak oyuzden biraz tereddutluyum sizce koymalimiyim bi çok kişi kat diyor ama kararsizim oyuzden danışmak istedim
Birkalpdaha Beyzaaa önce isim fikrini hanginiz söyledi kuzum ben olsam kuzenimle yakın aralıklardayken aynı ismi koymazdım sanırım ama yine de senin içine hangisi daha çok siniyorsa onu koy canım ben Eylül ismini begeniyorum 🌸
Elwing6 Kizlar masali bende dusundum ama sonra cocugumun 30lu yaslarinda is hayatini düsündüm resmi bir iste masal hanim ....hani kucuk yaslarda evrt cok tatli bir isim ama 40li 30lu yaslarinda masal ismi uygun gelmedi bana
Hemsirehanimmmm Eylül. En azından büyüyüp çalışan bi kadın olunca daha rahat kullanabileceği isim diye düşünüyorum :) aynı şekilde abla teyze falan olunca da daha normal görünüyor hitap etmesi :)
Beyzaaa Birkalpdaha ben kendisini uyarmadım isim konusunda cinsiyeti öğrendiğinde ismi açıkladı ben şok oldum 3hfta sonra bende öğrendim kiz arada kaldım boylece