Haticecinar Kizlar cok heycanliyim hala kararsizim ama spinal olmak istiyorum napsam bilemedim 😊Kizima kavusuyorum Allahin izniyle🤲
BMA Haticecinar hayırlısıyla kucağına al canim benim Rabbim sag salim cikmanizi nasip etsin insaAllah 💕
GozdeCemre Haticecinar ben son gününü doya doya uyuyarak geçir 😂çocuk huysuz olursa uykusuz çok geçen olacak inş Sağlıcakla kucağına alırsın cNm
Gulsum2308 Haticecinar maşallah canıımm tabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah biz de o günleri görürüz son 20 🥰 tecrübelerini bizimle mutlaka paylaş olur muuu ☺️
Mrv93 Sağlıkla kavuşun inşallah birbirinize 🌸🌸 Vallaha epidural en iyisi bence her anını yaşamalısın ilk ağlayışını duymalısın hiç bir anı kaçırma belki böylesine bir mucize birdaha nasip olmıcak oyüzden herşeyiyle tadını çıkar arkadaşım 😍😍
Haticecinar Mrv93 bende oyle dusunuyorum canim raziyim herseye o ani yasayayim diyorum stres fazlasiyla var 🙈 insallah hersey yolunda gider Rabbim yardimcimiz olsunn saglikla kavusayim🤲😊
Mrv93 Haticecinar amin inşallahh bende 36+1 şimdiden yaklaştı diye heycan endişe hepsini yoğun bir şekilde yaşıyorum seni düşünemiyorum bile💃🏻💃🏻 Herşey çok güzel olcak merak etme sonra doğum hikayeni ve tecrübelerini bekliyorum🤩
Haticecinar Mrv93 insallah sende saglicakla kavusursun canim🤲 tabiki sabirsizlikla yazicam insallah, cok tesekkur ediyoru aminnn😊🤲💗
Ncydmr Allah yardimcin olsun canım 🤲🏻🤲🏻 kendine gelir gelmez yaz buraya da yaşadıklarını bize de tecrübe olsun 😍😍
Haticecinar GozdeCemre uyuyabilsem keske🙈 sabahlicam sanirim stres fazlasiyla var bakalim nasi sabah olur bilmiyorum canim😊😂