Bibi Bana doktor Babe marka önerdi ama sanırım Solante alcağım. Çok iyi koruyormuş.Baska bir doktor arkadaşıma tavsiye etmiş.
Eliffaltun Ben bugün aldım solante pregna cok yogun kıvamı zor sürülüyor ama iyi korudugunu duydugum için aldım bende . Bide ten rengini bayagı bi beyazlatıyo. İyice yedirmek gerekir yoksa kalıp gibi kalıyo 😊
Akbulut Eliffaltun o tarz kremlerde de bazen hayalet gibi olunuyor 😂 ama hamileler içinmiş bakmak lazım o zaman
Akbulut Minikts tam olarak hangisi? Açıkcası ben yüzde beyazlık bıraksın istemiyorum kullanımı çok zor oluyor
Minikts Akbulut https://www.hepsiburada.com/vichy-ideal-soleil-dry-touch-spf50-50-ml-yuz-ve-dekolte-bolgesi-icin-yuksek-korumali-emulsiyon-spf-50-p-SGDRMKD40069?gclid=EAIaIQobChMIm6HlzM344QIVF4bVCh2lhQNPEAQYAyABEgIJb_D_BwE&magaza=Enpa%20DERMOKOZMETİK&wt_gl=cpc.nelk.6835-kozmetik-gunes-urunleri.pla Yüzde beyazlık bırakmıyor ben çok memnun kaldım, başka sitelerde 300 ml olanı daha uygun fiyatlı bu arada
Bibi Bende solante pregnayi aldim.Yogun ve sürünce biraz zor yayılıyor. O yüzden öncesinde biraz hindistan cevizi yağı sürüyorum.Bu şekilde rahat kullanıyorum.