Pelinsu96 hastanede ilk kalkma anı biraz canını acıtıyor ama dayanılmıcak bir ağrı değil açıkcası bol bol kalk yürü cnm çok etkisi var eve geldimdimde İnan her işimi kendim yaptım eşime yemek bile hazırladım beni çok korkuttular Yok ağrın çok olur çocuğa bakamazsın die İnan o kadar rahat güzel geçti ki sanki normal Doğum yapmış gibi ağrı kesici veriyorlar zaten içmen için ben hiç gerek duymadım sadece bol bol kalkıp yürüdüm ve hep şey dedim kendi kendime kızınla sen ilgilenmek zorundasın sana bakıcak kimse Yok kalkmak zorundasın yaparsın die kendi kendimi güçlendirdim çünkü benim ailem uzakta yaşıyor ben evlenip uzağa yerleştim annem yanıma geldi Doğumda sadece 10 gün kalabildiği kardeşim okuyor babam tek die haklı olarak geri döndü çok rahattı güzel geçti ki ben 2013 yılında Doğum yaptım şuan tıp daha ilerledi hersey daha gelişti 3 Haftam kaldı oğlumu kucağıma almaya nasip ederse İnan’ın sadece heyecan var minik fındık kurdum kime benziyor kucağıma alma heyacanı yoksa doğumla ilgili ne korku ne endişe var sütünüzde geliyor Doğum sonrası aklında onunla ilgili bir şüphe olmasın içini ferah tut ve ben bunu yapıcam de gerisini bırak allah sağ Salim hepimiZin yavrusunu kucağımıza almayı nasip etsin