hunilimom ozge_yasin_budak hastaneye ve doktora göre değişiyor ama ortak olarak 34 36 arası diyebiliriz canım
Sezenkarademir ozge_yasin_budak sana doktoruna göre değişiyor. Nts değil nunarada nst. Ben 36 da başladım çekilmeye genel olarak 34 de başlıyorlar diye biliyorum.
2cocuk2kopek ozge_yasin_budak erken dogum riskin yoksa 35 te falan . Benim erken dogum riakim vardi 28 haftamdan beri NST ye giriyorum
Mamiii20 ozge_yasin_budak Benim doktorum 30 haftada başlattı her hafta gidiyorum kontrole artık 35+1 haftalık hamileyim
BusraCk ozge_yasin_budak duruma göre değişir canım bana 30+4 de başlanmıştı ilki kimi daha erken kimi daha geçte olur doktorun ne zaman uygun görürse
Medusa Merveyazici düzeltme yapmak için kendinizi zorlamışsınız. Arkadaş doğru söylüyor toplum içinde sizin rencide olmamanız için 🤦🏼♀️ Non stres test, nst.
Dilaacikgoz 34+2 yim Perşembe doktora gidicem gelmeden önce nst git dedi doktor daha önce girmedim bencede doktora ve bizim durumumuza göre değişiyor 🤗
Tubademir85 ozge_yasin_budak ben ilk 32.haftamda bağlandım nst ye , doktordan doktora değişen bir durum ..
Uzay Ben 31. Haftada nts girdim doktora gore degisiyor bide herhangi problem varsa erkenden aliyorlar nts ye