Seraapp Kizlar merhaba Benim 7. Haftam ve kasıklarmda ara ara cok ağrı oluyor. Bel ağrısı da var. Hamilelikten önce ayin1 inde hasta oluydm smdide o donemdeym acaba ondan da olabilir mi ? Cok fazla gazim da oluyor 😏
Nalinnn Seraapp ah canım daha ne kaşık agrıları yaşıycaksın çocuk büyüyüp rahim genişledikçe daha çok acıyacak bel agrısı da cabası hiç korkma çok normal şeyler bunlar
Glycn Çok normal canim benim 4. Ayım hala ara ara yokluyor ağrılarım. Rahim ve kaslarda değişim olduğu için bu ağrılarımız hep olucakmış. Tek dikkat etmen gereken dayanılmaz noktaya gelirse doktorunla iletişime geçmen gerekli. Bol bol su iç bir de kabızlık problemi ile uğraşma derim 👍🏻
Seraapp Teşekkür ederim. Bebegimin daha kalp sesini duymadık 2 hafta önce gittiğimizde kesede göründü ama ses duyulmadim erken olduğu için. Sesini duyamamak ve bu sancılarım beni korkuttu 😕 tesekur ederim size rahatladim biraz daha
Glycn Seraapp içini ferah tut canim bazen 10. Haftaya kadar duyulmayabiliyormuş kesen oluşmuş şükür 🙏🏼 Allah sağlıkla kucağimiza almak nasip etsin ♥️