Ozgm03 30 haftaligim ara ara kasılmalarım oluyor. Erken mi basladi sizce kasilmalarim normal mi bu durum
Vefas Ozgm03 kızlar kasılmalarınız için sertleşmeleriniz için doktorunuzla mutlaka görüşün çok erken başlayanlar olmuş magnezyum içmeye çalışın ve magnezyum içerikli yiyecekler tüketin ❤️🧿🙏 Aşkla kalın ❤️❤️🥰
Seherr Omrnhatunu nasıl hissediyosunuz peki ben şuan çok hafif hafif tekme hissediyorum ama diğer türlü hareketini hissetmiyorum sadece bir iki kere karnım acıdı bükülme gibi bu kasılma mı oluyo
Zeynnep Bende 30 haftalığım da ilk gebelik acaba bu kasılmalar nasıl oluyor ? Rahime arada vuran sızı veya ağrı gibi mi ?
2cocuk2kopek Zeynnep hayir canim bebek bi tarafa toplaniyor ve orasi baya sertlesiyor o sekilde oluyor
Omrnhatunu Seherr sertleşiyor bebek ve bi tarafta toplanıyor ya karnının yanlarında ya ortasında ya alt tarafında falan karnım yamuk oluyor mesela yanda toplanınca bu kasılmadır rahmin kasılmasıdr bebek kasılmazmış doktor demişti
Ozgm03 Omrnhatunu bnm boyle sertlesme de oluyor canimi acitiyor hatta ama bnm kasilma dedigim boyle bebek hareket ettiginde rahme dogru arada ince bi sizi gibi biseyler oluyor biseyler cekiliyormus gibi oluyor bu nedir kasilma degil mi simdi 🙄
Canoglumbenm 2cocuk2kopek peki bu sertlik ne kadar sürerse kasılma denir acaba. Benimde oluyor ama hemen geçiyor kendi kendine
Canoglumbenm 2cocuk2kopek bende de oluyor ama her zaman değil ve 23 haftalığım kasılma mı benimki de acaba 😐😐
Mayasey Ben anlamadım. Bebek Bi tarafta toplanınca nasıl kasılma oluyor.. Benim bebeğim de bazen toplanır bir kenarda, hiç doktora söylemedim. Önemsemedim daha doğrusu.. Nts ye de giriyorum bişi çıkmıyor.