Omrnhatunu Kızlar bugün odamı temizldm dolabımı boşaltıp sildm makyaj aynası yatak yanlarındaki çekmecelerimi vs odamı dip köşe temizldm ama hiç iyi değilim duş aldm uzandım daha beter olmuş gbym yerimden kımıldayamıyorm belim çok kötü iki adım atamadım lavaboya gtcektm bacağım çıkmş yerinden sankiii😞
Modies Omrnhatunu anacım ne zorun vardı kendini o kadar hırpaladın. İnşallah bebeğe de kendine de bişey yapmamışsındır
Rukiye2709 Omrnhatunu Canım uzan ayaklarının altına yastık koy belki hamlamışsındır birden bu kadar iş yapınca yorulmuşsundur geçmiş olsun
Mavkumvoled Omrnhatunu bende yatak odami camlarımi bile sildim cok yoruldum ams cok kotu degilim 35 haftatlik hamileyim
ZeynebFuad Omrnhatunu ayaklarinizi uzatin bebeginizle dokunarak konusun. Daha iyi olacaksiniz. Bide youtobede hafta hafta gebelik var cocuk dilinde ona bakin😍😍
Modies Omrnhatunu hay allah ya farkında olmadan zorlamışsın gibi. İnşallah yarına toparlarsın 😢geçmiş olsun çok
2cocukannesiiii Abla bende çok kötüyüm ev taşıdım ve 1 günde tek başına bütün eşyaları hallettik hem psikolojim kötü hem uykusuzum hem yorgun 😶 Allah yardımsın olsun
Omrnhatunu Rukiye2709 bende senin gbi düşündm canm sanki hamlaşmış gbym erken doğum riskimden dolayı haftalardır yatıyordm çünkü
AlyaSu Omrnhatunu geçmiş olsun canım ebe bana kızdı ne acelesi vardı dedi ama ben 36 haftalık oldum dikkat et temizlik elbette yapılıyor ama sağlığın daha önemli uzan dinlen ve bol bol su iç düzelir inşallah
Omrnhatunu AlyaSu evet canm yatıyordm ben haftalardr erken doğum riskimden annem sağolsun kaynnm yokken geldi bikere temizldi bana knşmadıklrı için annemi pek çağırtmıyorm sürekli baktm kirlenyor kaynnmda bana el atmyor aynı evin içinde mecbur kaldım temizldm